ja sam se danas naglavio za džemper vrhunski, dao sam dosta para, i zbog toga narednih pet dana jedem isključivo supe iz kesice za ručak, za doručak salamuru i majonez i jogurt, i za večeru takođe, samo sa nekim drugačijim dezenom, tipa utorkom razmažem majonez po salami, srijedom pijem jogurt iz flaše, četvtkom iz čaše itd.
celtic
Jesam li jedini kome je majonez odvratna stvar?
Jesi, Rajderu. Majoneza je najbolji podmazivač crijeva i siguran lijek protiv tvrde, prepečene stolice, koja i nije zdrava za homo sapiensa
slažem se, to je sjajno jelo
ja sam se danas naglavio za džemper vrhunski, dao sam dosta para, i zbog toga narednih pet dana jedem isključivo supe iz kesice za ručak, za doručak salamuru i majonez i jogurt, i za večeru takođe, samo sa nekim drugačijim dezenom, tipa utorkom razmažem majonez po salami, srijedom pijem jogurt iz flaše, četvtkom iz čaše itd.
Ni parizer ne podnosim. Od toga podrigujem i muka mi je.
A ja malte ne metal i plastiku varim...
Ti si gejpeder to je zato.
ти мора да си од оних што једу само средину од хљеба
ja kad ne mogu da svršim, u mraku uzmem tubu od majoneze i ribi po glavi prsnem
Ja kad ne mogu da svršim jebem još tri sata.
Jesi, Rajderu. Majoneza je najbolji podmazivač crijeva i siguran lijek protiv tvrde, prepečene stolice, koja i nije zdrava za homo sapiensa.
:DDDDDDDDDD
ni ja ne gotivim parizer jebeni,odmah me podseti na neku slabu verziju prshuta
spermu
parizer sunđer sirotinjski
Jesi, Rajderu. Majoneza je najbolji podmazivač crijeva i siguran lijek protiv tvrde, prepečene stolice, koja i nije zdrava za homo sapiensa
hahhaha sad sam tek video, da li je realno ovo
Na Dekijev komentar nemam nameru da se osvrćem, vrlo je ciganski i neoriginalan.
ти мора да си од оних што једу само средину од хљеба
Baš naprotiv, mnogo više volim koricu.
Majonez je njesra.
Takođe mrzim majonez. Skoro bio naručio neko meso i porciju pomfrita. Meso bilo ok, ali pomfrit isprskali majonezom. Jebeni Pulp Fiction!
Realno.
то је зато што нисте јели прави мајонез.
Ahahahaha parizer i majonez ahahahahahahahahahaha sendvič za radničku klasu....
Ja sam student i jedem jednom dnevno Đoto :-(
Ako si zgodna studentkinja, javi se, ja ću podeliti sa tobom svojih 3-6 obroka :-)