Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
police i maslinovo ulje i feta najbolji kombo toga sam jeo na primorju hrvatskom ziveo sam prakticno na tome 7 dana
Tačno, Eru. Malo maslinovog ulja i malo bosiljka odozgo, uz to domaći sir.
Police nisu trve bez kriške slanine preko, tipa 5 minuta pred kraj se stavi na svaki krompir.
Куваног купуса, кромпируше.
Ee danas se rostilja
ручавао сланине сира леба после плазме јафе...
Јео неке пите са гљивама баш је одлична. И ево сад спанаћа. Јхаха.
Brate tvoji postovi na ovoj temi... Jebem li ga, ne znam šta da ti kažem.
Јебига.
Сарма
Klasika za Vaskrs, kobaja u krmenadli
https://s25.postimg.org/nxhwjw859/IMAG0074.jpg
Хм салата зелена и лукац, помфрит, крменадла, сир и бело уроловано у сланину, и и ииииии јајца наравно!
Je l kolje neko prase bre krv mu jebem
сатански број плусеев имаш.
Pojeo prase, satricu, mladog sira sa kajmakom, jaja tonu, suvog mesa, sarme i kolača, kolabiraću.
odlicno ti je to seltice,samo so sam ja jeo verzija vrat i kobaje.2 kobaje se stave.osrednji komad vrata i na svaku stranu po jedna kobaja.
imam neki utisak da si ti ovo vec kacio,a ja isto ovako nesto napisao ;)
Dobar ti utisak, sanitarni :-)
Pobunio mi se stomak od 3 obroka pecenja ako znate na sta mislim
pojeo sam tepsiju Tres Lechesa
E pa jebi se sad bas