Шта данас ручавате?

1. Ajde boljo bjezi u kurac vise, istrpi ban

2. Пасуљчине читав дан.

3. Куруз и кечап у сваку гурманску пасту иде
    https://i.imgur.com/LU8eWgY.png

4. Пиша мисе сиротињо деси
    https://i.imgur.com/FXmf2iy.jpg

5. mrs u picku materinu

6. Pišam ti se u sirovu ribu druže

7. Kao prvo povraćaćeš jer ti stomak nije navikao na to

8. Danas ručavam pičku estradne umetnice Jelene Karleuše

9. obavezno speri sluzokozu usta hidrogen peroksidom 9%

10. Ma kakvi uzeo sam hleb da topkam što kaže Šomi23

11. Хахахахх па дај јеботе не једем буба швабе него сирову рибу. Јапанци онаква велесила али немају нас да им кажемо да се мора кувати. Здравије је овако

12. zdravije je pitaj ih onda sto oboljevaju mnogo vise nego bilo koja nacija od raka zeluca

13. jel ovo oni posni kolači sa zadušnica fazon

14. Piša mi se sirotinjo desi - na slici suši za poneti u plastičnoj ambalaži iz fudkorta lokalnog tržnog centra, konkurencija meku.

15. hahah to bukvalno jednom nedeljno jedem 3 puta luksuzniju hranu od ovoga a skroman sam

16. :)
    Inače - ne bih da mračim ali sam čuo da je farmiral losos, (što je 100% u ovom sušiju, kao i u većini sušenog i manje-više svom lososu po restoranima) mnogo loš, krkaju ih antibioticima jer na toliku koncentraciju ribe jedna da se razboli - sve će da se razbole, a ljudi još uvek veruju da je losos super-hrana, (što donekle i jeste, ako je divlji).

17. Piša mi se sirotinjo desi - na slici suši za poneti u plastičnoj ambalaži iz fudkorta lokalnog tržnog centra, konkurencija meku.

Није из тржног центра лепи. Наручио из неког ресторана, не доносе на тањирима јбг. Скупо у крв

18. zdravije je pitaj ih onda sto oboljevaju mnogo vise nego bilo koja nacija od raka zeluca

Да, иначе сирово месо рибе је једини узрок рака желуца. Свака час

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.