Prijava

Domaći džem od šljive + mleveni orasi u palačinke slatke. Nema dalje.

nutela, banane, šlag i mlevena plazma?

Otkrio danas novu pekaru, burek sasvim solidan za niške pojmove, pecivo skoro kao domaće, nema onog nadimanja, nema onih rupa u testu, a punjenje kvalitetno. A krofna bukvalno vanzemaljski dobra, prepuna punja.

Isprobavam malo fasting i one meal a day, btw, samo da ne pokleknem nekim nocnim narucivanjem pasti, cemu sam sklon

jbt trpanje banana u palačinke je ogavno. općenito turanje banana i ostalog voća u dezerte je gadno, ako hoću da jedem jebeno voće, ješću ga samo, što i radim, a ne u dezertu.

Ma jebo vise nutelu dokurcila mi eno 4 tegle iz austrije donio, bleje na polici u spajzu, od sad samo maza agrokomerc i eurocream takovo

Otkrio danas novu pekaru, burek sasvim solidan za niške pojmove

Gde brt, i gde ti je najbolji burek tamo? Ja dok sam bio najbolji burek koji sam ikad u usta stavio je bio u mega rendom maloj pekari gore u Mokranjčevoj. Garant zato što mi bio najbliži pa nisam morao mnogo da hodam da ga kupim LOL

Pa pošto sam živeo svuda po gradu, znam dosta dobro sve. Najbolji burek anton kod dz, drugi najbolji kod one babe na bulevaru nemanjica u prolazu izmedju zgrada. A propo peciva pikant skroz ok, gricko može nekad da prodje... generalno pecivo izbegavam. A sad sam probao pekaru čair, kod pivare. Koja ti je ta u mokranjcevoj?

Ma skroz gore bila, pored vidikovca, u nekom sranje malečkom lokalu, sigurno više ni ne postoji, nisam bio odavno, ne sećam se ni kako se zvala.

Kod autobuske stanice glavne burek+jogurt 80 dindži.
I to sasvim OK burek

Onaj prekoputa, kod semafora?

Jesti studirao u nisu smokljo?

Da.
Ima i ona malo niže burekdžinica, malo skuplja, malo bolji burek možda. Al ne rade nedeljom
Jedina mana je klijentela s kojom čekaš red, babe, dede pijačari

Jestam čelte.
Tamo kod autobuske mislim da se tvrđava zvala pekara, imala dobre one pereke ogromne uvijene.

Sta si studirao?

Odavno u nisu nisam nasao dobar burek…

Nisam ni na drugim mestima nego nisam ni u nisu

Ako ste čuli za onaj HAMBUREK što ovde jedna pekara pravi, nemoj slučajno da dolazite ovamo samo da biste ga probali, užasno je, ja sam probao da vi ne biste morali. Bukvalno burek običan i u njega ugurana pljeskavica. Masno u pičku materinu, not worth it. A više od jednog puta me zaustavljala vozila beogradskih i sličnih registracija da me pitaju za direkcije do te pekare.

celt
Odavno u nisu nisam nasao dobar burek…

Zato što si navikao na švajcarski burek.

Elem, ima dobrih bureka koji nisu mejnstrim. Imaš u đerdapskoj bambo bin pekara, burek sa sirom vrh. Pa mićko prekoputa ekonomske, pa na starom groblju prekoputa as trgovine i leon marketa.

Ovo iz glave na prvu.

Nisam jeo ovo što misterno pominje, al vidim uvek red. Nego ovo što kaže, svašta čeka u redu.