Prijava

Svaka cast na disciplini nema sta

Kurac disciplina, nego bio se natovio pre 5-6 godina kao svinja. Odjednom bole kolena, bole noge, leđa da ne pričam. Rekao dosta, ako ću već da jedem onda ću i da trošim te kalorije. Šetnja svaki dan, a teretana zbog leđa prvenstveno. Još imam faze kada mi se zalepi dodatno kila, ali držim pod kontrolom.

Cekaj a sa kim zivis ko pere
Jel stizes jebati od tolikih specijaliteta

Kolko prošetaš dnevno? I koja je to brzina el neki lagani tempo ili tvrda priča brzo hodanje? Ja ubijem tipa 10km al ne vredi jer jedem ko tri slona + bez teretane jbg.

Smoklja oce neku vezbu da se ne oznoji a kile da padaju ima li neka

A ima jedna da te jebem u usta mrtva satima majmunčino zabagrela

Lagani tempo, ali se pređe dosta. Otkako doručkujem ovsene, bolja probava a i manje kila, jer me drže sitim duže. Bio sam kukumavčio pred koji mesec na forumu da mi treba keto dijeta, ali sad sam dobar.
Ovde svi furaju zdrav život, trčanje, biciklo, teretana, jbg, navuče se čovek. Plus što ima hrpa teretana na otvorenom i normalno videti ljude da vežbaju skupa.

Doduše onda dođe vikend i loču ko najgore zveri, valjaju se po parkovima. Ali od ponedeljka do petka sve po peesu.

Kameni, daj neki recept prihvatljiv i za nas muslimane, bez slanine nesto ljubim te

Šmokljo, zavidim ti na apetitu.. da mogu da se trpam tako hranom mozda bi i prebacio 90kg jebenih, cijelog zivota zgoljav mislim treniram izdefinisao sam se fino ali kilogrami nikako da dodju

Cek ozbiljno nisi probao slanine? Hah

Pa ima i govedja slanina bre.

nije, to je haram i veliki je greh konzumirati dizel iliti krmetinu.

Ma brate i da hocu nemam nesto izbora da je probam, jedino da je uzmem trgovini pa kuci pravim, kapiram ja muslimane po Srbiji, ima svinjetine na svakom koraku. Kod nas nema, sve goveđe. A kad nešto nisi jeo od malena i nemaš oko sebe tek tako da probaš, onda je lako i da ne probaš.

Tehnika za gojenje: smanji trening i povećaj unos hrane i pića uključujući grickalice, slatkiše, koka kole i slična visokokalorična pića.
Nema na čemu.

Da, baš mi je cilj da postanem skinny fat.
Hvala Ejduse..

Kažem da mi fali apetita da se trpam hranom a ne govnima kojekakvim

Sad nabrzinu gvakamoli napravio, nisam imao vremena za nešto komplikovano

Skuvao boraniju. Posle napravio domaći sladoled, čisto da iskoristim jagode.