Govna.
Peče se smesa za ovsene kolačiće, dodao još badema malo, pa kad se ispeče, iseći ću je u štange i imam zdrave energetske pločice.
Jede mi se prsut kad procitah ovo final fantasy jelo, zato ces ti zivjet 25god duze sig
vrv će se okliznuti na koru od banane i smandrljat niz stepenice u dubokoj mladosti.
https://vukajlija.com/forum/teme/47737-sta-danas-rucavate?strana=369#post_4193499
nadam se da će se to preliti topljenom čokoladom.
i gownima
Specijalitet starih drvoseča ,veveričji gulaš u kesten pireu i kvas
Druga tura kolačića još bolja, dodao jabuke.
Je l' jeo neko neku egzotiku, zmije, tarantule, crve, skakavce. Ono po azijskim zemljama što jedu.
Nisam a od toga navedenog probao bih samo skakavce
Ja bih žablje batake, pa i zmiju. Al ne bih mogao insekte umro bih.
Mislim mogao bih sve, da ih tipa samelju i naprave burger. Samo da ne liče na insekete.
Za skakavce sam čuo da su kao neke grickalice, jestivi prilično
jeo sam zabe i puzeve. ovo ostalo nisam.
zabe su sranje ili mi sranje spremili, puzevi nemaju nikakav ukus. ali apsolutno nikakav, imaju ukus sosa u kom su.
od svih tih proseravanja jedino meso medveda mi bilo bljak psihicki i nisam mogao da jedem, sto jedu finci. zajebi ga, ko kuce da jedes ili tako nekog mesojeda.
ustvari, ti skandinavci i imaju najgadnije stvari. zajebi, pre bi bube jeo nego one njihove fermentisane ribe sto smrde na smrt i slicna sranja.
zmija > skandinavska riba sto smrdi na smrt ili skandinavske bombone sa ukusom pisacke
Lol imam sušenih cvrčaka teglu, kao grickalice. Više fore radi, okus nije neki.
Btw baltik i sever najgora hrana ikad
jel ima kod tebe onaj salmiaki ili kako se zove, oni "slatkisi"?
Ima, usta ih jebem kako je gadno, a skandinavci proždiru to kao da sutra ne postoji.
Hvala, autore Hezno. Dabogda vam biceps dosegao magičnu granicu od 51 cm.