Konačno sam probao kod kumova pečene zamorčiće sa domaćim sirom. Ukusno, malo ti bude žao na početku, kasnije sve bude u redu. Nisam uslikao na vrijeme, jebi ga, eo vam približne slike s neta:
Dakle, paninaro, 4 banke si spucao i neke stvari ti još uvek nisu jasne :))
Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!
Svaka čast momci, samo tako!
---
celtik, gde bre tvoj kum nađe te pacove? Nisu valjda iz podruma?
o tome se i radi što sam spremao. drug mi je vlasnik restorana koji sprema najbolju riblju čorbu na skadarskom jezeru i jednom prilikom sam ga napio i iskamčio recept. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)
iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje.
Eto, ja sam danas svojoj ženi spremio rusku seckanu piletinu sa slaninom, u sosu od rena, cvekle, pavlake i kiselih krastavčića... I nisam je impresionirao, jer je navikla da joj to spremam. Ali ja sam se prejeo, bar.
Neam pojma, al prvi put ce neko normalan da kuva umesto mene, bice kraljevski rucak, prenecu utiske.
Ja klopao pastrmku u pandurskom restoranu za 220 din. I to odlicnu
Konačno sam probao kod kumova pečene zamorčiće sa domaćim sirom. Ukusno, malo ti bude žao na početku, kasnije sve bude u redu. Nisam uslikao na vrijeme, jebi ga, eo vam približne slike s neta:
http://www.eattheweeds.com/wp-content/uploads/2012/01/ht50peru2.jpg
A može i ova varijanta, ako gost nije razmažen i gadljiv:
http://bohemianexplorer.files.wordpress.com/2010/08/img_1852.jpg
Upravo jedem gibanicu, 10 jezika govori ...:)
Naravno, mama napravila i donela.
http://img198.imageshack.us/img198/9374/ce4b566d9f7b443daedaaf3.png
много добро, спремите кад оћете да импресионирате неку пичку
Kakvu to ribu impresioniraju piletina i pečurke, haha.
Pa neku od oko 20 godina, mladu i lepu.
Da... Jebote, mator sam.
Dobro jutro.
iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje. nego, da ne bude spem, ja ručah picu danas, s noga.
Valdemare, moj prijedlog sa zamorcima ne impresionira dame, ali definitivno ostaje u trajnom sjećanju i prenosi se genima :-)
Dakle, paninaro, 4 banke si spucao i neke stvari ti još uvek nisu jasne :))
Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!
Svaka čast momci, samo tako!
---
celtik, gde bre tvoj kum nađe te pacove? Nisu valjda iz podruma?
Реко ми Нинка да он користи ово јело, нисам још пробао. :)
Mene je impresionirao, ja bih jeo svašta, samo da mi se ponudi.
o tome se i radi što sam spremao. drug mi je vlasnik restorana koji sprema najbolju riblju čorbu na skadarskom jezeru i jednom prilikom sam ga napio i iskamčio recept. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)
Eto, ja sam danas svojoj ženi spremio rusku seckanu piletinu sa slaninom, u sosu od rena, cvekle, pavlake i kiselih krastavčića... I nisam je impresionirao, jer je navikla da joj to spremam. Ali ja sam se prejeo, bar.
Ja sam spremao, i bivšoj i sadašnjoj. Ceo život ću kuvati i za familiju i za goste.
aj rest maj kejs.
Da, pa?
A šta fali, ja volim da kuvam. Nekad više volim da spremim ono što meni prija nego da jedem tuđe neukusno.