Шта данас ручавате?

1. Neam pojma, al prvi put ce neko normalan da kuva umesto mene, bice kraljevski rucak, prenecu utiske.

2. Ja klopao pastrmku u pandurskom restoranu za 220 din. I to odlicnu

3. Konačno sam probao kod kumova pečene zamorčiće sa domaćim sirom. Ukusno, malo ti bude žao na početku, kasnije sve bude u redu. Nisam uslikao na vrijeme, jebi ga, eo vam približne slike s neta:

http://www.eattheweeds.com/wp-content/uploads/2012/01/ht50peru2.jpg

A može i ova varijanta, ako gost nije razmažen i gadljiv:

http://bohemianexplorer.files.wordpress.com/2010/08/img_1852.jpg

4. Upravo jedem gibanicu, 10 jezika govori ...:)
    Naravno, mama napravila i donela.

5. http://img198.imageshack.us/img198/9374/ce4b566d9f7b443daedaaf3.png
    много добро, спремите кад оћете да импресионирате неку пичку

6. Kakvu to ribu impresioniraju piletina i pečurke, haha.

7. Kakvu to ribu impresioniraju piletina i pečurke, haha.

Pa neku od oko 20 godina, mladu i lepu.

8. Pa neku od oko 20 godina, mladu i lepu.

Da... Jebote, mator sam.

9. iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje. nego, da ne bude spem, ja ručah picu danas, s noga.

10. Valdemare, moj prijedlog sa zamorcima ne impresionira dame, ali definitivno ostaje u trajnom sjećanju i prenosi se genima :-)

11. Dakle, paninaro, 4 banke si spucao i neke stvari ti još uvek nisu jasne :))
    Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!
    Svaka čast momci, samo tako!

---
    celtik, gde bre tvoj kum nađe te pacove? Nisu valjda iz podruma?

12. Реко ми Нинка да он користи ово јело, нисам још пробао. :)

13. Valdemare, moj prijedlog sa zamorcima ne impresionira dame, ali definitivno ostaje u trajnom sjećanju i prenosi se genima :-)

Mene je impresionirao, ja bih jeo svašta, samo da mi se ponudi.

14. o tome se i radi što sam spremao. drug mi je vlasnik restorana koji sprema najbolju riblju čorbu na skadarskom jezeru i jednom prilikom sam ga napio i iskamčio recept. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)

15. iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje.

Eto, ja sam danas svojoj ženi spremio rusku seckanu piletinu sa slaninom, u sosu od rena, cvekle, pavlake i kiselih krastavčića... I nisam je impresionirao, jer je navikla da joj to spremam. Ali ja sam se prejeo, bar.

16. Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!

Ja sam spremao, i bivšoj i sadašnjoj. Ceo život ću kuvati i za familiju i za goste.

17. Ja sam spremao, i bivšoj i sadašnjoj. Ceo život ću kuvati i za familiju i za goste.

aj rest maj kejs.

18. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)

Da, pa?

19. Ja sam spremao, i bivšoj i sadašnjoj. Ceo život ću kuvati i za familiju i za goste.

A šta fali, ja volim da kuvam. Nekad više volim da spremim ono što meni prija nego da jedem tuđe neukusno.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.