Konačno sam probao kod kumova pečene zamorčiće sa domaćim sirom. Ukusno, malo ti bude žao na početku, kasnije sve bude u redu. Nisam uslikao na vrijeme, jebi ga, eo vam približne slike s neta:
Dakle, paninaro, 4 banke si spucao i neke stvari ti još uvek nisu jasne :))
Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!
Svaka čast momci, samo tako!
---
celtik, gde bre tvoj kum nađe te pacove? Nisu valjda iz podruma?
o tome se i radi što sam spremao. drug mi je vlasnik restorana koji sprema najbolju riblju čorbu na skadarskom jezeru i jednom prilikom sam ga napio i iskamčio recept. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)
iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje.
Eto, ja sam danas svojoj ženi spremio rusku seckanu piletinu sa slaninom, u sosu od rena, cvekle, pavlake i kiselih krastavčića... I nisam je impresionirao, jer je navikla da joj to spremam. Ali ja sam se prejeo, bar.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Neam pojma, al prvi put ce neko normalan da kuva umesto mene, bice kraljevski rucak, prenecu utiske.
Ja klopao pastrmku u pandurskom restoranu za 220 din. I to odlicnu
Konačno sam probao kod kumova pečene zamorčiće sa domaćim sirom. Ukusno, malo ti bude žao na početku, kasnije sve bude u redu. Nisam uslikao na vrijeme, jebi ga, eo vam približne slike s neta:
http://www.eattheweeds.com/wp-content/uploads/2012/01/ht50peru2.jpg
A može i ova varijanta, ako gost nije razmažen i gadljiv:
http://bohemianexplorer.files.wordpress.com/2010/08/img_1852.jpg
Upravo jedem gibanicu, 10 jezika govori ...:)
Naravno, mama napravila i donela.
http://img198.imageshack.us/img198/9374/ce4b566d9f7b443daedaaf3.png
много добро, спремите кад оћете да импресионирате неку пичку
Kakvu to ribu impresioniraju piletina i pečurke, haha.
Pa neku od oko 20 godina, mladu i lepu.
Da... Jebote, mator sam.
Dobro jutro.
iz iskustva znam da nije dobro impresionirati ribe kulinarskim umijećem. po jutru se dan poznaje. nego, da ne bude spem, ja ručah picu danas, s noga.
Valdemare, moj prijedlog sa zamorcima ne impresionira dame, ali definitivno ostaje u trajnom sjećanju i prenosi se genima :-)
Dakle, paninaro, 4 banke si spucao i neke stvari ti još uvek nisu jasne :))
Ja, da mi je ovako nešto neko spremao kad sam imala 20 godina ( i on isto), pala bih u nesvest!
Svaka čast momci, samo tako!
---
celtik, gde bre tvoj kum nađe te pacove? Nisu valjda iz podruma?
Реко ми Нинка да он користи ово јело, нисам још пробао. :)
Mene je impresionirao, ja bih jeo svašta, samo da mi se ponudi.
o tome se i radi što sam spremao. drug mi je vlasnik restorana koji sprema najbolju riblju čorbu na skadarskom jezeru i jednom prilikom sam ga napio i iskamčio recept. napravio sam tu čorbu par puta i poslije toga je postalo normalno da ja gorim pored šporeta vikendom. tako da... eto tako :)
Eto, ja sam danas svojoj ženi spremio rusku seckanu piletinu sa slaninom, u sosu od rena, cvekle, pavlake i kiselih krastavčića... I nisam je impresionirao, jer je navikla da joj to spremam. Ali ja sam se prejeo, bar.
Ja sam spremao, i bivšoj i sadašnjoj. Ceo život ću kuvati i za familiju i za goste.
aj rest maj kejs.
Da, pa?
A šta fali, ja volim da kuvam. Nekad više volim da spremim ono što meni prija nego da jedem tuđe neukusno.