Шта данас ручавате?

1. Sin: Kevo daj vadi to meso iz rerne umreću!
    Majka: Nagruvam ti muda pičko baletanska, ima još 15 minuta da se peče.

2. Јутрос хасо комплет лепињу, мајка пекла па није баш тако добра као оне у ужичким пекарама, ал није ни лоша јебга. Саћу цепам неки гулаш или ћуфте, а сарму чувам за сутра јер је боља кад се подгреје.

3. Manijače, imala bih i ja štošta da kažem o tvom izražavanju, upotrebljavajući reči "odvratno" i "neukusno", ali to ne radim.
    A ko te tera to da jedeš, taj neka ti i kuva. Niko te nije ni zvao, ni pitao za mišljenje.
    Jeste vučice, to je plavi kupus. Bar neko da bude informisan. Neznanje je užasna bolest, sa opasnim posledicama po obolelog i okolinu koja mora da ga sluša .

4. hah, što se nadrkala na mene haha
    izvini vangogo, nisam mislio da te prozivam, već da kažem da mi to odvratno izgleda i da sumnjam da bih ikad jeo. mada možda grešim, šta znam dok ne probam, al jebiga, izvini ako si se našla uvređenom, nie mi bila namera.
    samo sam ponekad surovo direktan:)

5. Yep, Manijače, "nadrkala" sam se samo zato što treba da se pronađe suptilna razlika između "surovo direktan" i reči koje si upotrebio. U prvom čovek kaže šta misli, ali bira reči (ili je uljudan u najboljem slučaju), a u drugom...pa, napiše post kao ti.
    Mada, šta ja da pričam tu o kojekakvim nijansama. Svako je svet i planeta za sebe. Meni je odvratno praseće pečenje, ali to je moje mišljenje.
    Prihvatam tvoje izvinjenje i izvinjavam se sad ja tebi što sam "nadrkano" odreagovala na tvoje reči.
    Eto. Mir na Vuki. :)

6. juuu,sta ti rekla za kevu.
    jeo sam snicle u nekom saftu.dobro je,naj'o sam se.

7. zena pravila pogacu i kajmak! ostalo sto je bilo na stolu sam zanemario. osim paradjza...
    nije bas ko iz babine kujne, al ni baba vise nije ziva...
    moram nekome da se izjadam, ozdrao sam se :)

8. Како да направим попару?

9. А ја таман опро ноге.

10. Što pereš noge u pola dva?

11. Iseckas stari 'leba, ubaciš u slanu ključalu vodu, malo prokrčkaš, odliješ višak vode i onda umešaš sira, kajmaka, maslaca, šta imaš...

12. Па да направим попару, мислио мора ногама. Ајде Били не зајебавај, него казуј како попару да спремим!

13. Како да направим попару?

Ništa lakše. Staviš da prokuva mleko, ako ga nemaš može i voda, a može i pola pola. Posoliš, udrobiš starijeg hleba na malo krupnije da ti ne bude baš kašica, mešaš brzo da ti ne zagori par minuta. Pazi da ne izgoriš prste jer će dosta da pućka. Kada skloniš sa ringle, izmrviš u poparu sira, ili staviš pavlaku, kajmak...zavisi šta imaš.

14. Ja poređam hleb, sir i pavlaku, polijem vodom i zapečem u rerni malo.

15. Оке, а колико млека да ставим? Да, млека, ја сам хардкор!

16. I malo ulja u vodu staviš. Ukusnije je tako.

17. Zavisi da li voliš suvlju poparu ili da ti "pliva" hleb. Odokativnom metodom, pa ćeš znati za sledeći put.

18. I nemoj sir proizvođača koji su na onoj listi, kupi na pijaci kod domaćica.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.