Шта данас ручавате?

1. Ja sam sinoć pravio sa dukat pavlakom i šabačkim mladim sirom, laganini.

2. Ма шта има везе, нек цркнем.

3. Nešto mi se javlja da YB nije čo'ek koji obilazi pijace. :)

4. Pošto je sir na pijaci kod domaćica?

5. Mislim da ti je dovoljno 2-3 šolje mleka, zavisi koliko imaš hleba. Gledaj da ti ne bude mnogo retko, to će se samo malo zgusnuti z avreme kuvanja, koliko ispari vode iz mleka.

6. Pošto je sir na pijaci kod domaćica?

Retko kupujem ali kad kupim zaboravim cenu dok se okrenem jer imam gomilu obaveza.

7. Nikad nisam pravio ovako kako ste opisale, probaću prvom prilikom.

8. Ма кои сир, ја ћу метнем павлаку и можда онај крем сир из чаше. Него, не рекосте ми колико млека да ставим. Оћу да буде кремасто.

9. Znači, dosadan si. Eno ti gore za mleko.

10. Шта данас РУЧАВАМО? За ручак ћу појести Граматику српског језика, уз прилог Правописа Клајна, видећу нешто од Пижурице за салату...

11. Ајој, одавно нисам ништа боље јео. Прекинуо сам се. Фала за рецепт, људи! :*

12. Nezdravo ti to, malo malo pa sendvič za ručak.

On Topic - Grašak

13. Kad mi smena traje 15 sati, šta da ponesem drugo...

14. Цепам прженице.

15. ja ću pljeskavicu. imaju neke pite ispod sača ovdje blizu ali je preskupo.

16. Bečke i pire krompir.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.