Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Bavarske kifle.
Nisam dugo pisala, ali za sve ovo vreme bilo je i kuvanog. ALI! nastavljam sa tradicijom od prekjuce a to je : tri obroka sve topli sendvici.
Danas na tebiju: hleb, slanina, origano, pecurke, beli luk u prahu. I, naravno pripremanje u tosteru.
Belu pileću čorbu.
Napravio sam picu, ono nijedna pekara mi ni prici ne moze :)
Kajgana od 4 bjelanceta i 1 žumanjka, komad polu-suvog kravljeg sira, 3 paprike punjene (integralna riža i posna mljevena junetina, ič više) i 3 komada junetine sa 200g integralnih makarona. Kasnije sve zalijem cijeđenim sokom od grejpa, narandže i minole.
Šta sam sve od jutros uradio na treningu - vala i zaslužujem.
Opa, al se fino ruča.
Пасуљ и бечке шницле......заједно
Skocko jebote, ja konto da sam ja alav :)
'Naš li ti koliki sam ja, valja nahraniti strvinu :D
Skočo, ja bi tebi smanjijo tu 'ranu, pa bi ti uras'o ko čojek, odma manje troškova. Ovo bi bila tvoja osnovna hrana, ali u onom agregatnom stanju prikazanom na 1:58. Dakle, uvjeri se:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2NzUm7UEEIY
hahhahahahahaha, skočko, bokte, pa gdje ti stane sve?! :D
У суботу ми стиже месина, пршута, сланина, неке пите, сарме, вероватно неко ћуфте, јаја, фефероне. Биће прекид.
kurvo
Хехехе Маки, неко једе месину, неко семенке. :)
"maki"? are you ok? :D
i marš!
Lobe some pola kila i pirinač!
Не знам, нисам те тако досад звао. Јел могу одсад?
da nije malčice gej? :D
Није, глупо је само. Нећу више.
ma ne smeta mi, samo eto, volim svoje ime, a "maki" zvuči k'o neka djevojčica, što ja nisam:D