Шта данас ручавате?

1. Nisam dugo pisala, ali za sve ovo vreme bilo je i kuvanog. ALI! nastavljam sa tradicijom od prekjuce a to je : tri obroka sve topli sendvici.
    Danas na tebiju: hleb, slanina, origano, pecurke, beli luk u prahu. I, naravno pripremanje u tosteru.

2. Belu pileću čorbu.

3. Napravio sam picu, ono nijedna pekara mi ni prici ne moze :)

4. Kajgana od 4 bjelanceta i 1 žumanjka, komad polu-suvog kravljeg sira, 3 paprike punjene (integralna riža i posna mljevena junetina, ič više) i 3 komada junetine sa 200g integralnih makarona. Kasnije sve zalijem cijeđenim sokom od grejpa, narandže i minole.

Šta sam sve od jutros uradio na treningu - vala i zaslužujem.

5. Opa, al se fino ruča.

6. Пасуљ и бечке шницле......заједно

7. Skocko jebote, ja konto da sam ja alav :)

8. 'Naš li ti koliki sam ja, valja nahraniti strvinu :D

9. Skočo, ja bi tebi smanjijo tu 'ranu, pa bi ti uras'o ko čojek, odma manje troškova. Ovo bi bila tvoja osnovna hrana, ali u onom agregatnom stanju prikazanom na 1:58. Dakle, uvjeri se:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2NzUm7UEEIY

10. hahhahahahahaha, skočko, bokte, pa gdje ti stane sve?! :D

11. У суботу ми стиже месина, пршута, сланина, неке пите, сарме, вероватно неко ћуфте, јаја, фефероне. Биће прекид.

12. Хехехе Маки, неко једе месину, неко семенке. :)

13. "maki"? are you ok? :D
    i marš!

14. Lobe some pola kila i pirinač!

15. Не знам, нисам те тако досад звао. Јел могу одсад?

16. da nije malčice gej? :D

17. Није, глупо је само. Нећу више.

18. ma ne smeta mi, samo eto, volim svoje ime, a "maki" zvuči k'o neka djevojčica, što ja nisam:D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.