Шта данас ручавате?

1. Upravo pocinjem sa pripremom:
    Krompir isjeckan na kolutice, poslozim u tepsiju, onda nabacim red luka, pa opet red krompira.
    uzmem skuvam onih seri rajcica da bude onako pogusto, u njih stavim persun, vegetu, biber,crvenu papriku i malo vode da fino prelije sav krompir, kad vec bude 15-20 minuta pre nego sto bude peceno nabacim odozgo adidas slaninice i kobasice nekakve..voila

2. Tuna salata

potrebno - 2 šolje sjeckane zelene salate
    konzerva tunjevine - 130g cijeđene tune
    20 g senfa Kremzer (onaj krupni, dobri, pravi, originalni senf)
    kašika ili dvije tabasko sosa (Mad Dog najbolji, bog i batina)
    2 kašike lana
    2 kašike paradajz sosa
    kašika baziliko sosa
    3 kašike parmezana sitnog

Sve smućkate i izmiješate i imate salatu xD

Jede se uz tost.

Ja imam dodatno i 2 kivija i čašu cedevite light.

Ovo vam je odoka 650 kalorija, milina jedna lagan ručak.

3. belo meso sa kackavaljem, umotano u slaninicu, uspeo sam sam da napravim, i zelena salata, i onaj royal mix, sto se samo zaprzi i najeo sam se :D

4. Obećao sam uslikati jedan fini recept. Dakle, u krmenadlu bez kosti uguraš domaću kobaju, pečeš u rerni na 150 C dok ne porumeni, vadiš, režeš, serviraš, jedeš. Slika u prilogu:

http://img22.imageshack.us/img22/8376/dsc00491ln.jpg

5. Кувам пасуљ.

6. jela pire i ćufte u paradajz sosu

7. Pušim pljugu (dijetalni obrok).

8. Danas ništa. Treniram svoje telo za slučaj rata, ne daj bože. Sutra planiram i vodu da ukinem.

9. Пасуљ, неки водени са месом(слабо меса има), кева кувала!

10. Lešnici nisu isto što i orasi. Ako piše da se u koru stavljaju orasi onda idu orasi, jer orasi imaju isti efekat kao brašno u koru u koju ne ide brašno. Lešnici... lešnici su greške kada neko misli da su oni ukusniji nego orasi pa ih stavi umesto oraha i onda pravi mozaik po tacni od kore.

edit: ovo može i u savete, ali ipak je recept od koga se nešto pravilo, važan deo recepta, ostalo može lepo da se jede

Ostalo:

mogu objasniti.

11. Danas sam klopao veoma jednostavna, starinska, ali veoma ukusna jela...
    Dan sam počeo sa preukusnim kačamakom u koji sam natrpao sira, kajmaka i mleka... Sve domaće, kakve Moje kravice, kakvi kurci, ni prići mu nije!
    A za ručak, majka spremila zelje tako što je kuvala u mleku... Jbt, bilo je slađe nego torte, a samo propržila luk i šargarepu, dodala zelje i mleko. Preukusno. I naravno, ručak nije mogao proći bez preukusnih šnicli...
    Čist hedonizam!

12. Lagan ručak danas, krem čorba od sremuša i pržen pirinač s povrćem.

13. seltike ili seltice,to pravi moj deda.jako malo ljudi zna za tu foru.dobra stvar.vrat i naguras kobaju i pecenje.banja...

14. Supu sa povrćem, crni hleb i špinat. Totalno nepreldžijski ;-)

15. malo vuce na neku zdravu iskranu,a to je malo gej...

16. Ne slavim Prvi maj, ali za utehu sam pripremio odličan pasulj. Kobasica, suvo meso, na gusto skuvan, feferonke i kao prilog zelena salata. Uz domaći hleb, naravno.

17. Nisam sigurno godinu ili dve jeo koliko danas. Na ivici sam da idem na ispiranje. Elem, ovako je to išlo danas:

- 5 jaja i pola litre jogurta
    - pljeskavica od 200g
    - tunjevina i neki crni hleb
    - tunjevina i salata
    - 2 sladoleda
    - oko 2kg mešanog mesa
    - 3-4l piva
    - 4l Zero

18. Nisam puno poj'o, možda 5-6 ćevapa, dvije kobasce, dva-tri tanjira kotlića, komad slanine, i lepinu.

Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.