Upravo pocinjem sa pripremom:
Krompir isjeckan na kolutice, poslozim u tepsiju, onda nabacim red luka, pa opet red krompira.
uzmem skuvam onih seri rajcica da bude onako pogusto, u njih stavim persun, vegetu, biber,crvenu papriku i malo vode da fino prelije sav krompir, kad vec bude 15-20 minuta pre nego sto bude peceno nabacim odozgo adidas slaninice i kobasice nekakve..voila
Obećao sam uslikati jedan fini recept. Dakle, u krmenadlu bez kosti uguraš domaću kobaju, pečeš u rerni na 150 C dok ne porumeni, vadiš, režeš, serviraš, jedeš. Slika u prilogu:
Lešnici nisu isto što i orasi. Ako piše da se u koru stavljaju orasi onda idu orasi, jer orasi imaju isti efekat kao brašno u koru u koju ne ide brašno. Lešnici... lešnici su greške kada neko misli da su oni ukusniji nego orasi pa ih stavi umesto oraha i onda pravi mozaik po tacni od kore.
edit: ovo može i u savete, ali ipak je recept od koga se nešto pravilo, važan deo recepta, ostalo može lepo da se jede
Danas sam klopao veoma jednostavna, starinska, ali veoma ukusna jela...
Dan sam počeo sa preukusnim kačamakom u koji sam natrpao sira, kajmaka i mleka... Sve domaće, kakve Moje kravice, kakvi kurci, ni prići mu nije!
A za ručak, majka spremila zelje tako što je kuvala u mleku... Jbt, bilo je slađe nego torte, a samo propržila luk i šargarepu, dodala zelje i mleko. Preukusno. I naravno, ručak nije mogao proći bez preukusnih šnicli...
Čist hedonizam!
Ne slavim Prvi maj, ali za utehu sam pripremio odličan pasulj. Kobasica, suvo meso, na gusto skuvan, feferonke i kao prilog zelena salata. Uz domaći hleb, naravno.
Nisam sigurno godinu ili dve jeo koliko danas. Na ivici sam da idem na ispiranje. Elem, ovako je to išlo danas:
- 5 jaja i pola litre jogurta
- pljeskavica od 200g
- tunjevina i neki crni hleb
- tunjevina i salata
- 2 sladoleda
- oko 2kg mešanog mesa
- 3-4l piva
- 4l Zero
Мало.
Upravo pocinjem sa pripremom:
Krompir isjeckan na kolutice, poslozim u tepsiju, onda nabacim red luka, pa opet red krompira.
uzmem skuvam onih seri rajcica da bude onako pogusto, u njih stavim persun, vegetu, biber,crvenu papriku i malo vode da fino prelije sav krompir, kad vec bude 15-20 minuta pre nego sto bude peceno nabacim odozgo adidas slaninice i kobasice nekakve..voila
kilo girosa
Tuna salata
potrebno - 2 šolje sjeckane zelene salate
konzerva tunjevine - 130g cijeđene tune
20 g senfa Kremzer (onaj krupni, dobri, pravi, originalni senf)
kašika ili dvije tabasko sosa (Mad Dog najbolji, bog i batina)
2 kašike lana
2 kašike paradajz sosa
kašika baziliko sosa
3 kašike parmezana sitnog
Sve smućkate i izmiješate i imate salatu xD
Jede se uz tost.
Ja imam dodatno i 2 kivija i čašu cedevite light.
Ovo vam je odoka 650 kalorija, milina jedna lagan ručak.
belo meso sa kackavaljem, umotano u slaninicu, uspeo sam sam da napravim, i zelena salata, i onaj royal mix, sto se samo zaprzi i najeo sam se :D
Obećao sam uslikati jedan fini recept. Dakle, u krmenadlu bez kosti uguraš domaću kobaju, pečeš u rerni na 150 C dok ne porumeni, vadiš, režeš, serviraš, jedeš. Slika u prilogu:
http://img22.imageshack.us/img22/8376/dsc00491ln.jpg
Кувам пасуљ.
jela pire i ćufte u paradajz sosu
Pušim pljugu (dijetalni obrok).
Danas ništa. Treniram svoje telo za slučaj rata, ne daj bože. Sutra planiram i vodu da ukinem.
Пасуљ, неки водени са месом(слабо меса има), кева кувала!
Lešnici nisu isto što i orasi. Ako piše da se u koru stavljaju orasi onda idu orasi, jer orasi imaju isti efekat kao brašno u koru u koju ne ide brašno. Lešnici... lešnici su greške kada neko misli da su oni ukusniji nego orasi pa ih stavi umesto oraha i onda pravi mozaik po tacni od kore.
edit: ovo može i u savete, ali ipak je recept od koga se nešto pravilo, važan deo recepta, ostalo može lepo da se jede
Ostalo:
mogu objasniti.
Danas sam klopao veoma jednostavna, starinska, ali veoma ukusna jela...
Dan sam počeo sa preukusnim kačamakom u koji sam natrpao sira, kajmaka i mleka... Sve domaće, kakve Moje kravice, kakvi kurci, ni prići mu nije!
A za ručak, majka spremila zelje tako što je kuvala u mleku... Jbt, bilo je slađe nego torte, a samo propržila luk i šargarepu, dodala zelje i mleko. Preukusno. I naravno, ručak nije mogao proći bez preukusnih šnicli...
Čist hedonizam!
Lagan ručak danas, krem čorba od sremuša i pržen pirinač s povrćem.
seltike ili seltice,to pravi moj deda.jako malo ljudi zna za tu foru.dobra stvar.vrat i naguras kobaju i pecenje.banja...
Supu sa povrćem, crni hleb i špinat. Totalno nepreldžijski ;-)
malo vuce na neku zdravu iskranu,a to je malo gej...
Ne slavim Prvi maj, ali za utehu sam pripremio odličan pasulj. Kobasica, suvo meso, na gusto skuvan, feferonke i kao prilog zelena salata. Uz domaći hleb, naravno.
Nisam sigurno godinu ili dve jeo koliko danas. Na ivici sam da idem na ispiranje. Elem, ovako je to išlo danas:
- 5 jaja i pola litre jogurta
- pljeskavica od 200g
- tunjevina i neki crni hleb
- tunjevina i salata
- 2 sladoleda
- oko 2kg mešanog mesa
- 3-4l piva
- 4l Zero
Nisam puno poj'o, možda 5-6 ćevapa, dvije kobasce, dva-tri tanjira kotlića, komad slanine, i lepinu.
Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.