U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
ручао покварени, недовољно испечени ћевап који је диран прљавим рукама. Вероватно је пишао пре роштиља. Смеће.
Pire krompir, argentinske ćevape (4komada), salata. Skromno. :)
Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.
Oprostio bih da ga primaš u dupe, to je sad u trendu, ali da piješ jebeni Fresh... Izdao si hardcore! Nemaš pravo više pisati na temi "Teret@n@"!
Ja neću ni da vam pišem šta sam jela, hahahahaaa :D
Jela si grilovani maslačak u sosu od čuvarkuće, jelde?
Aaawww...Skočko...ja bih volela ti jedared da mi zgotoviš ručak, tako si inovativan! :*
Nemaš ti pojma kakve ja kreativne salate pravim, auuu....
Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.
Dobro Jelen, ali zašto limun i majku? Druga limun-piva su mnogo bolja od Jelenovog vodenjkasto-hemijsko-bućkurišljavog.
Jbg, nisam imo izbora. Popili su sav grejp a pan mi je nekako previše bio vodenast (slabiji čak i od jelen limuna, auuuu kako meko pivo)
Gotovo, Mišu, prodato. Saci mi dužan salatu, kad - tad! :)
http://www.e-novine.com/files.php?file=fotogalerija/region/sarajevo_mayday_2013/Jannje_01_g_907448175.jpg
Evo upravo sam završio i čekam Elu da klopamo.
Za dve osobe:
- Pola kile fileta soma
- pola šolje pirinča
- Jedna šargarepa
- Jedan limun
- Malo ulja, soli i peršuna
- Belo vino (po ukusu)
PRIPREMA:
Skuvati pirinač, ali ne baš skroz, da se ne razljigavi potpuno. Premazati vatrostanu činiju uljem i pirinač rasporediti po njoj. Šargarepu naseckanu na komadiće poređati po pirinču. Iscediti limun i pomešati sa uljem pa svaki komad ribe premazati sa obe strane. Ostatak preliti po pirinču i šargarepi. Poređati ribu, posuti peršun po njoj i zatvoriti folijom.
U rerni peći dvadeset minuta, pa skinuti foliju, preliti vinom i ostaviti da se zapeče, a vino ispari. Kada vino ispari gotovo je.
http://i42.tinypic.com/5cdatl.jpg
Јој ал добро изгледа... ја данас живим на сардинама пребранцу и божепитај каквој риби...
Dobro da naglasim ovo što sam juče napravio i slikao je za 4 osobe, znači poduplati samo mere.
Krem supa od šargarepe
Tikvice punjene sa blitvom i kikirikijem
Integralni pirinač sa prazilukom
Sos od pečurki
danas belo meso u nekom sosu od pavlake i susama
Glupi grašak.
Pečeno pile i pirinač.
keva cevape przi
Neke rakove...
Čak sam umijesio i domaći a aromatični ljeb sa ajvarom, ima bosiljka, majčine dušice, korijandera, beli lukac, ma čudo....
Saće probam kakvi je ispo.