Шта данас ручавате?

1. ручао покварени, недовољно испечени ћевап који је диран прљавим рукама. Вероватно је пишао пре роштиља. Смеће.

2. Pire krompir, argentinske ćevape (4komada), salata. Skromno. :)

3. Skočimiš
    Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.

Oprostio bih da ga primaš u dupe, to je sad u trendu, ali da piješ jebeni Fresh... Izdao si hardcore! Nemaš pravo više pisati na temi "Teret@n@"!

4. Ja neću ni da vam pišem šta sam jela, hahahahaaa :D

5. Jela si grilovani maslačak u sosu od čuvarkuće, jelde?

6. Aaawww...Skočko...ja bih volela ti jedared da mi zgotoviš ručak, tako si inovativan! :*

7. Nemaš ti pojma kakve ja kreativne salate pravim, auuu....

8. Skočimiš
    Al sam popio otprilike 12 onih frešova, jebem ti jelen i limun i majku.

Dobro Jelen, ali zašto limun i majku? Druga limun-piva su mnogo bolja od Jelenovog vodenjkasto-hemijsko-bućkurišljavog.

9. Jbg, nisam imo izbora. Popili su sav grejp a pan mi je nekako previše bio vodenast (slabiji čak i od jelen limuna, auuuu kako meko pivo)

10. Nemaš ti pojma kakve ja kreativne salate pravim, auuu....

Gotovo, Mišu, prodato. Saci mi dužan salatu, kad - tad! :)

11. Evo upravo sam završio i čekam Elu da klopamo.

Fileti soma na pirinču

Za dve osobe:

- Pola kile fileta soma
    - pola šolje pirinča
    - Jedna šargarepa
    - Jedan limun
    - Malo ulja, soli i peršuna
    - Belo vino (po ukusu)

PRIPREMA:

Skuvati pirinač, ali ne baš skroz, da se ne razljigavi potpuno. Premazati vatrostanu činiju uljem i pirinač rasporediti po njoj. Šargarepu naseckanu na komadiće poređati po pirinču. Iscediti limun i pomešati sa uljem pa svaki komad ribe premazati sa obe strane. Ostatak preliti po pirinču i šargarepi. Poređati ribu, posuti peršun po njoj i zatvoriti folijom.
    U rerni peći dvadeset minuta, pa skinuti foliju, preliti vinom i ostaviti da se zapeče, a vino ispari. Kada vino ispari gotovo je.

http://i42.tinypic.com/5cdatl.jpg

Mor'o sam da slikam

12. Јој ал добро изгледа... ја данас живим на сардинама пребранцу и божепитај каквој риби...

13. Dobro da naglasim ovo što sam juče napravio i slikao je za 4 osobe, znači poduplati samo mere.

14. Krem supa od šargarepe
    Tikvice punjene sa blitvom i kikirikijem
    Integralni pirinač sa prazilukom
    Sos od pečurki

15. danas belo meso u nekom sosu od pavlake i susama

16. Pečeno pile i pirinač.

17. Neke rakove...

Čak sam umijesio i domaći a aromatični ljeb sa ajvarom, ima bosiljka, majčine dušice, korijandera, beli lukac, ma čudo....

Saće probam kakvi je ispo.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.