Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Danas u menzi :
- Supa bez rezanaca
- Krmenadla od nesrećno pregaženog nerasta
- i boranija upola skuvana bez luka
+ dezert jabuka
Skočko prešo u zdravojede <3
ne bi da kenjam,al 99 posto pogresno napise i kaze sta se klopalo kao poslastica posle obroka.
ribu i pomfrit
Skočko prešo u zdravojede <3
Samo uz meso :D
Ako, ako, doći ćeš ti do stoposto zdrafe hrane! ;)
@Valdemar, a i svima ostalima: gljive NIKAD ne potapajte u vodu jer se ubrza oksidacija i sjebe se ukus. Potopite ih u mlako mlijeko, na sobnoj temperaturi do 30 minuta (žilavija gljiva=duže stoji u mlijeku). Ondak radi s njima šta oš, a i mlijeko će dati malo šmeka. Poželjno je čačkalicom izbušiti šeširiće da gljive puste višak arome; optimalan ubod bi bio oko 0,3 mm, inače feng-šui se izopači i jednokratno pomogne ilovači u ratu protiv tebe :-)
Mljeeeko moš poslije koristiti u pripremi umaka ili ga ruknuti niz ždrijelo junačko, što i sam preferiram.
Moj ćalac danas spremao piletinu sa mladim krompirom, šargarepom i tikvicom POD SAČEM. Znači, kad nemam reči da opišem koliko je dobro.
Šumsko pile! Njam!
Pečenog vola u rerni.
Fazana?
Danas bome bilo traumatično, ja se vratio i vidim sestra pohovala oslić a bili neki glazirani fileti pa se samo raskvasio i ostao sirov. Baš se izbedačila, i ja šta ću probarim nešto mladog krompira i složim nekakvu musaku u tepsiju, bilo pristojno na kraju.
šumsko pile od soje? :D
Šumsko pile je vrsta pečurke čije je meso jako slično (po boji, teksturi) belom pilećem mesu :)
Ali je nemoguće ukusno! :)
Znači pečeni detlić, kruto.
http://www.youtube.com/watch?v=12J4otN4VY4
Supa od detlića! :))
Krenuo pravim picu i imam samo Lisicarke gljive, bi li one valjale ili moram da idem kupiti sampinjone?
Samo ti rokni preko, i pusti dnevnik. Ako počneš da se smeješ na početku dnevnika znači da rade.
Nemoj brate, greota je. Osim ako je praviš s original talijanskom mocarelom, deluks suvim vratom, koktel paradajzom i škampima.
Čiken agen.
Sinoćke ga začinila i metnula u frižider, jutros izbauljala iz kreveta samo koliko da ga stavim u rernu i uključim i vratila se u krevet još sat vremena.
EDIT: Gogo, gde si nabavila tu fungoidnu živinu? Ubrala sama?
ручавам рејвенку, ммммхмхм