Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Kurac.
jebo bi se sada za musaku.ono sto sam danas pojeo jede mene trenutno.neka teska kriza,prazan friz.
kuvala kupus sa piletinom.
pa, ništa bolje na svijetu nema od kupusa, ljudi moji.
jesi ti iz futoga?
izbosne, al' sam cijeli život u semberiji, koja je meka i medina kupusa.
aha,ja mislio da si iz futoga.tamo su svi bosanci i vole kupusa ;)
Замишљам како Видра седне да једе а испред ње огроман лонац са купусом, следећа сцена, Видра окрајком хлеба маже дно шерпе.
Musaku sa tikvicama.
haha, 'ljeb? nema toga u mom jelovniku nikad poslije 11 (ujutru :D)
Ањњњњњњњњ, мала видра, мала, малецка видрица ањњњњњњњњњ, кога бре лажеш, видели смо слике. И нема ништа лоше у томе, не дај да на тебе утичу страни фактори геј индустрије видро!
Vidra maže dno šerpe okrajkom krvavog bifteka :)
hahahahahahaahahaha, ma jebo masu, nego, nalazi mi k'o u osamdesetogodišnjaka poslije preležanog raka, valja to regulisat'. lako je vama kad ste zdravi k'o konji :)
i ne sprdajte se, ako umrem, biće od loše ishrane!
:D
Jao krvavi biftek...
vodu. nemam ideju šta ću da skuvam
E da kad pomenu konje.
Ako neko zna gde u beogradu ili okolini mogu da kupim dobre konjske kobasice nek kaže.
U vinči je bila dobra mesara sa konjskim mesom al je zatvorena. Hvala.
Pljeskavicu ili sataraš.
Досадио ти вибратор?
Jok, samo sam gladan.
Кувана јаја комада 2, домаћа кобасица, сланина, сир, кисело млијеко, српска салата.
joj, šta sam sad napravila, divim se sama sebi
isjeckala šunku i suvo meso, izrendala papriku i mrkvu, dodala paradajz i krastavac i prelila kiselim mlijekom i začinima
per-ver-zi-ja