Шта данас ручавате?

1. Loziš nas Bačje, garant ne znaš pasulj da spremiš.

2. ima razloga zasto se kaze prosto k'o pasulj...

3. Ja ga ne umijem spremiti jebeš mi mater.

4. ne znas staviti vode i pasulja i rebra u serpu,serpu na ringlu,ukljuciti ringlu,zaciniti sve to.dodati vode,eventualno pred kraj staviti malo krompira(ja volim),kraj...najlakse kuvanje na svetu je suplja.

5. A ona mijenjanja vode i te munje?

6. a je fora da ga prokuvas vece pre kuvanja.da smeksa,da se lakse kuva.nije obavezno,posebno u uslovima kampovanja...to je za kucnu radinost.

7. danas spremam taljatele sa mešanim povrećem i junetinom

8. Krmenadle sa pečurkama, pavlakom i vinom.

9. Pravila pre neki dan, ne može stalno.
    Btw kad se doda malo lana u testo dobije super šmek.

10. Btw kad se doda malo lana u testo dobije super šmek.

Slažem se.
    Al bila je kao neka priča da je lan kancerogen... E sad, jbg... šta danas nije kancerogeno.

11. Al bila je kao neka priča da je lan kancerogen...

Misliš antikancerogen?

12. Misliš antikancerogen?

Ne. Znam šta sam napisao... :)

13. Bogomi sam se danas popravio. Makarone sa mljevenijem mesom. A šta bi drugo radio dok napolju dobuje grad.

14. Ispeko pile i krompir u ekspres loncu. Em se brzo sprema, em sam se ukino ko siroče na Božić.

15. Salim se.. Kuvana jaja APRUV

16. jede mi se nešta slatko, a ničeg slatkog u kući!!!

šta da smutim?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.