Шта данас ручавате?

1. Ja danas ženu nagovaram da spremamo svinjetinu na krompiru, sve to zapečeno u rerni, neku paradajz-luk-krastavac salatu i pileću supu. Ona kaže da sam lud jer to hoću svaki vikend da jedem. Za ovo drugo svakako je istina, volim to da jedem, prvi deo je ipak do slobodne interpretacije.

2. Kod mene nema ništa iz kesice. Ne gajim to.

3. Svinjetina na krompiru. Odlično. Kako dobije krompir onaj neki poseban ukus tako. Natopi se ceo kako valja mašću. Bogovska klopa moram priznati. Ja ću sutra nešto ozbiljnije da pravim, tipa pohovaću neke snicle u pivo umaku i pomfrit ću da bacim uz standardnu sezonsku neku salatu fazon paradjz, luk, krastavac i šilja.

4. Опрости ондак што сам сумњао у тебе. Послаћеш ми рецепта за ту супу да се тако педерски изразим.

5. Ја јео пасуља.

6. to za svinju sa krompom je super.meni je banja ona sirova slanindza sa krompom.ima neki naziv bas taj deo,mislim da je slican slanini.

7. Rižoto, paprika, kukuruz i grašak + morski plodovi. Ukusno, zdravo, niskokalorično. I još je uvek zabavno gledati face ljudi kad im kažeš da obožavaš da jedeš školjke.
    Hvala ti Maksi i Top Šope na hrani i draj kukeru <3

8. U kako ne. Misliš isto nako pečen ceo krompir u rerni?

9. YeahBatch
    Ја јео пасуља.

Ti uvek jedeš pasulja ;-)

10. Rižoto, paprika, kukuruz i grašak + morski plodovi.

Valja i to, al' dok praviš zalij malo belim vinom.

11. Е, ја једном спремио неко пијано пиле. У ствари кокошку сам спремао јер је пиле мало а и кокошку сам узо од бабе да не идем до месаре. Који је то фул! Укратко, пиле се прогаргија пуном флашом пива кроз шупљину коју мртво пиле већ има и стави се у плех тако да флајка стоји усправно а око пилета може кромпир и остали гарнирунг... И на врх флаше пива се стави али фолија(отвори се пиво наравно) и онда када се пиво довољно загреје крене да кипи(пена дигне фолију ја чекао поред рерне и гледо-одушевио се ко мало дете) и онако лије полако по пилету(у мом случају кокошки). Лебе мекани ја никад бољу кокошку нисам јео мада иначе не волим пилиће...

12. Послаћеш ми рецепта за ту супу да се тако педерски изразим.

Skuvaš pola pileta, kada je kuvano odvojiš meso od kostiju, usitniš, ubaciš da se kuva šargarepa, paškanat, bela šargarepa, celer, krompir, kada je to skuvano ubaciš u blender, vratiš na ringlu, ubaciš šaku pirinča, kada je kuvan, dodaš naseckane listiće celera, oko 200 ml pavlake za kuvanje, ovamo umutiš jedno žumance sa malo pavlake, skloniš sa vatre i umešaš žumance, pospeš sitnoseckanim peršunom. Prethodno si naravno sve posolio.

13. Pa ono zvuči gotivno da se proba to. Posebno taj deo sa folijom zvuči gotivno kada pivo poludi.

14. I još je uvek zabavno gledati face ljudi kad im kažeš da obožavaš da jedeš školjke.

skoljke su super klopa,ja ih klopam sa spagetama.

15. Нисам јео има месец дана, Луксе. Ужелео се јебига.

16. Ćureći rižoto s parmezanom, uz kaštel, njam!

17. Pre par nedelja sam jeo Pullum elixum ex iure suo, kupila mi keva na sajmu knjiga jednu od onih enciklopedijica iz kojih iskaču stvari i tako to. Enivej, dobio sam i neke recepte uz to, pa reko da probam:
    kuvana kokoška
    sirće
    jerihonske urme (uzeo sam obične)
    med
    ulje
    ligvamen (timijan, kim, biber, mirođija, nana, rutvica, silfijum)
    Ima...zanimljiv ukus...

18. Pa ono zvuči gotivno da se proba to. Posebno taj deo sa folijom zvuči gotivno kada pivo poludi.

Наш кад је кренуло да кипи а ја са фацом лудог научника буљим у рерну и грохотом се смејем. А и са пивом се све побољша, реално.

19. ja vodila svog najboljeg prijatelja na pizzu......

(ovaj info je i za temu gorećeg pitanja ŽENA :)))

20. ви сте ЕУ то се не важи, тамо су мушкарци већ педери. упс, гејштине

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.