A to je zbog kamere. Šta kažeš šo imam milje?
Nešto pa štogod, meni baba i majka heklale da imam kad se oženim pa naposletku odustale od čekanja :)
hm, sad ste me inspirisali šta bih mogla da jedem......
ja malopre pravio tople sendviče, lagana večerica :)
iam neke tikvice, hm..
Musaka od tikvica?
posloći na rešetku u rernu, ispod stavi papir za pečenje, 10 minuta na 200 stepeni, malo soli, sirča i maslinovog ulja i udri :)
ne'am tepsiju prikladnu, 'bem ti sirotinju a i dok odmrznem meso.. vidjeću
Jedem sline i vosak iz uha.
ama ne na tepsiju nego na žicu bre...
Sendvič od kobasice i jaja.
http://www.dodaj.rs/f/X/r2/1KtSaR83/photo0282.jpg mini pice od tikvica podloga tikvice, odozgo kečap, mrvica suvog mesa i kulena, tj. ona crkavica što mi je ostala, čili, so, biber, susam, sve što mi je došlo pod ruku predobro je
Još će od tebe ispasti solidna žena :)
ee, to ti pričam :D
Do jaja ispalo.
Šta solidna, ako ovako bude improvizovala u braku kuća nej da bude gladna.
jednom mi je jedna osoba sa ovog sajta, da ne navodim ko, rekla da se svaki moj recept svodi na: nabacaj svega što imaš u kući i valjaće:D
nisam ja ;)
UBR: to je tipično muški princip kuvanja :)
Vidro, sutra ti kačim šta sam ručao, pa da nadmašiš to... nemam živaca večeras - umoran sam i nervozan... :)
deal :D bruce, ma znam da nisi ti, izgleda da mi višak testosterona utiče i na kuvanje :D
Svako zlo za neko dobro - višak testosterona kod žena daje bujnu kosu i neutoljivu seksualnu želju :)
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
A to je zbog kamere. Šta kažeš šo imam milje?
Nešto pa štogod, meni baba i majka heklale da imam kad se oženim pa naposletku odustale od čekanja :)
hm, sad ste me inspirisali
šta bih mogla da jedem......
ja malopre pravio tople sendviče, lagana večerica :)
iam neke tikvice, hm..
Musaka od tikvica?
posloći na rešetku u rernu, ispod stavi papir za pečenje, 10 minuta na 200 stepeni, malo soli, sirča i maslinovog ulja i udri :)
ne'am tepsiju prikladnu, 'bem ti sirotinju
a i dok odmrznem meso.. vidjeću
Jedem sline i vosak iz uha.
ama ne na tepsiju nego na žicu bre...
Sendvič od kobasice i jaja.
http://www.dodaj.rs/f/X/r2/1KtSaR83/photo0282.jpg
mini pice od tikvica
podloga tikvice, odozgo kečap, mrvica suvog mesa i kulena, tj. ona crkavica što mi je ostala, čili, so, biber, susam, sve što mi je došlo pod ruku
predobro je
Još će od tebe ispasti solidna žena :)
ee, to ti pričam :D
Do jaja ispalo.
Šta solidna, ako ovako bude improvizovala u braku kuća nej da bude gladna.
jednom mi je jedna osoba sa ovog sajta, da ne navodim ko, rekla da se svaki moj recept svodi na: nabacaj svega što imaš u kući i valjaće:D
nisam ja ;)
UBR: to je tipično muški princip kuvanja :)
Vidro, sutra ti kačim šta sam ručao, pa da nadmašiš to... nemam živaca večeras - umoran sam i nervozan... :)
deal :D
bruce, ma znam da nisi ti, izgleda da mi višak testosterona utiče i na kuvanje :D
Svako zlo za neko dobro - višak testosterona kod žena daje bujnu kosu i neutoljivu seksualnu želju :)