U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
иам неки пасуљ који је стар минимум 5 дана, можда 6
ваља ли то да се једе?
probaj.ako ne kisi,moze.al bolje ne rizikovati ako imas nesto drugo.
Pasulj se ne kvari, samo postaje tvrdji.
Ja obrijo 2 pileća bijela, i 2 jajota sa senfom. Leba idalje nemam pa sam morao i zumance da preprzim.
skočko, jbt, kako ti se isplati jesti taj čeri paradajz! preskup je, majku im :D
Ne jedem ga svaki dan, samo nedeljom i praznicima.
seems legit
Јастог од синоћ :(
Пастрмка.
Jbg, gledam da navedem nesto incrsting sto je za klopu, ova trivijalna jela se podrazumevaju.
I imam sto kila okruglo.
Nazalost :(
Elem, danas bice neke testetnine smesom. Stuko sam neku masnu pitu pre, mogu da rucam tek navece.
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1/1800189_10152266506348799_2127809179_n.jpg
batak sa susamom i pečurke punjene smjesom jajeta, krem sira i praziluka sa začinima. perverzija
govna
ej, stvarno izgleda ogavno. Oprosti bože što to kažem za hranu.
hahahahahahahhahahahaha, eee ljudi moji :DD
Vidro, oprosti na indiskretnosti...
Da li si ti olimpijska bacačica kugle?
sto,jel slank?
aaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhaah
ovo je mali tanjir!!!
:D
Kako mali tanjir vidi batak koliki je pa sve i da je od goluba brat bratu ovde ima 800 grama mesine.
Verujem da je ovo ukusno, ali ja jedem prvo očima, tako da se od ovog tvog ne bih najela :)
No dobro, možda je i do (ne)kvaliteta fotografije.
da bogdom ima, ja već gladna. otprilike je veličina golubijeg :D
Tebe je jeftinije oblačiti nego hraniti krsta mi