Шта данас ручавате?

1. Bijeli grah kuhan na pari, kao prilog-lisičarke u senfu i vinu.

2. sremuš za salatu, mnogo dobar. svaki dan bih te trave mogla da jedem

3. погрешно сам прочитао прву реч :/

4. plodove mora hladno belo vino u dubokim casama i seks na kraju..

5. Pravio kifle; premazao iznutra sokom od bijelog luka i ubacio edamer dimljen na slanini. Ljepota, sreća, pamet, nuklearne olimpijske igre.

P.S. Sir je samo dimljen na slanini, nje nema u kiflama.

6. sremuš

sta je ovo?

7. sitno isjeckani Sremac

8. na prvu mi se ucinilo da pise neki dzelin specijalitet xd

9. Sitake pecurke se pojavile po ceni koja nije ni duplo veca od cene sampinjona, i dok toga ima...

10. Ручавати - јебавати. Шта данас јебавате?

11. natnat,da nije malo poveca porcija?ne znam koliko jedes,al porcija je momacka.ja jedem 5-6 puta dnevno sitnije,pa mi ovo deluje previse.
    pecurke su prava klopa.

12. Nije, možda izgleda tako, ali ovo su sitne papaline, nema ni 200 grama i šaka pirinča.

13. јери ово бели лук?

14. ako jeste onda je neki na steroidima.

15. Aha, beli lluk. Malo ga posolim, kapnem ulja, i pospem bosiljkom, umotam u foliju i pečem u rerni. Mnogo je dobro. Probaj jednom kad budeš nešto imao za rernu, pa stavi pored.

16. мајку му, нисам видео досад да га неко спрема неочишћеног

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.