Шта данас ручавате?

1. Bijeli grah kuhan na pari, kao prilog-lisičarke u senfu i vinu.

2. sremuš za salatu, mnogo dobar. svaki dan bih te trave mogla da jedem

3. погрешно сам прочитао прву реч :/

4. plodove mora hladno belo vino u dubokim casama i seks na kraju..

5. Pravio kifle; premazao iznutra sokom od bijelog luka i ubacio edamer dimljen na slanini. Ljepota, sreća, pamet, nuklearne olimpijske igre.

P.S. Sir je samo dimljen na slanini, nje nema u kiflama.

6. sremuš

sta je ovo?

7. sitno isjeckani Sremac

8. na prvu mi se ucinilo da pise neki dzelin specijalitet xd

9. Sitake pecurke se pojavile po ceni koja nije ni duplo veca od cene sampinjona, i dok toga ima...

10. Ручавати - јебавати. Шта данас јебавате?

11. natnat,da nije malo poveca porcija?ne znam koliko jedes,al porcija je momacka.ja jedem 5-6 puta dnevno sitnije,pa mi ovo deluje previse.
    pecurke su prava klopa.

12. Nije, možda izgleda tako, ali ovo su sitne papaline, nema ni 200 grama i šaka pirinča.

13. јери ово бели лук?

14. ako jeste onda je neki na steroidima.

15. Aha, beli lluk. Malo ga posolim, kapnem ulja, i pospem bosiljkom, umotam u foliju i pečem u rerni. Mnogo je dobro. Probaj jednom kad budeš nešto imao za rernu, pa stavi pored.

16. мајку му, нисам видео досад да га неко спрема неочишћеног

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.