Шта данас ручавате?

1. lagano ispržiš na masl.ulju (nebitno koje je, realno)

Minus. Ovoliki!

2. ja mrzim maslinovo ulje. Uzmao sam i ono najkvalitetnije, domace od ortaka iz Dalmacije, koristio sam i ovo iz prodavnice.. Sve je isti kurac, i nije to za mene. U salati i nekako da prodje,al za przenje odvratno.

UBR, ja jedem musaku danas. Sa dosta ljute paprike kao prilog i malo sira

3. ко и сваког пон.-пет. батак+карабатак и броколи :S

4. lagano ispržiš na masl.ulju

Нисам ни видео ово масл. хаха. Јел ти личим ја на педера бре, пржим на масти месо или га не пржим.

5. Nemam pojma, neće Remac da se izjasni.

6. Čiken vraps. Juhu!

7. Који сад Ремац, зар није Томдрил?

8. Tomdril me ne voli više.

Čiken vraps. Juhu!

Bljak vrapci!

9. Mislim da danas neću ništa ni da jedem, čuvam se za sutra ;)

10. Imam proliv, jescu supu jebenu

EDIT: Prijatno!

11. Pojeo čiken vrapse!

12. A šta ćeš da ručaš sad?

13. sad će čiken, nema vrapse da mu smetaju :)

14. Ucrvo se vrabac...
    http://i.imgur.com/E2l7oYG.png

Bkljak, jbt, zgadih sam sebe

15. to mi je sve za danas. rampage day :))))

16. Evo danas pravio i okačijo recepat, pa izvolte. Jednostavno i dobro:

http://www4.zippyshare.com/v/90358022/file.html

17. Przena dzigerica, pirinac i zelena salata. :D Prijatno mi! :D

18. Grah' i salate pun kurac.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.