Шта данас ручавате?

  1. Da, jbg u fast fudu se jede index.
    Po restoranima svega imas, generalno vise bih to nazvao srpskom kuhinjom.
    Sad mos navatas kojekakve stvari tipa sarme ili pasulj na domaci nacin al nista tu nije vojvodjanski vise nego srbijansko ili madjarsko generalno. Finese jbg.

    Msm da bi i jeo tako neku hranu morao bi ides na slavu kod nekog ko ima babu od 80god koja i dalje sprema i da ti kaze e to je to autentika.
    Restoran ko restoran, svuda isto.

  2. Msm da bi i jeo tako neku hranu morao bi ides na slavu kod nekog ko ima babu od 80god koja i dalje sprema i da ti kaze e to je to autentika.

    to je ono sto treba da cuvamo...

    to i dalje moze da se nadje po nekim restoranima juznije btw. iako se gubi.

  3. Sta to odlikuje nisku kuhinju da kad neko didje ti kazes evo karamel, ovo moras probati toga u blatu nema?

  4. Zavisi gde ste jeli index. Postoje samo dva, Vanessa kod bioskopa (moj favorit) i Maja kod sajma.
    i najgori index je 10 mesta ispred bilo kod subway-a

  5. bilo sta sto je kao papirkas recimo (teleci repovi itd). zvuci madjarski, ali je na lokalnu foru.
    belmuz, paprika i sir, generalno svrljiski ovciji sir ako nadjes negde je jedan od vrhunskih evropskih sireva. malo sa istoka je pirotski kackavalj, kobasice itd.
    rostilj naravno. ok, rostilj je al ako si samo jeo po vojvodini oduzeces se kolko je bolje/drugacije, stagod.

    ovo onako, iz topa sto mogu da se setim da nemate nista priblizno gore. imas gomilu stvari

  6. Bolji je vanesa, masniji uprzeniji. Inace upoznao gazdu maje. Mnogo bitna faca lolo dolaze mu gomile pandura po sendvic. Objasnjavo mi kako stisnjena mora biti takva i takva i koliko debelo secena.

    Inace ovo za indexe treba imati u vidu da je tradicija duza od mekova girosa burgera i ostalih new age sranja. Index je istorija

  7. Index sendvič sam u životu pojeo sveukupno ni jedan. Možda kad sam bio baš jako odvaljen pa se ne sećam. Život je suviše kratak da bismo davali 300 dinara za krišku hleba i parče neke odvratne salame.

  8. Ovo potcjenivanje svjetskih fast food lanaca je true sirotinjska spika ono bolji je neki sendvic koji mos pojesti na tri mjesta od subwaya koji ima 50k radnji u preko 100 država.

    Subway je sranje ali u odnosu na ostale fast food lance, ali aj nemoj da kenjamo sad..

  9. Sve sve, ali cela poenta indexa je da bude to što jeste - semič
    Stoga očekivati nešto vanzemaljsko i vanvremensko od njega jednako je apsurdu. Mislim da je jedini problem ovde ustvari raskol severa i juga po pitanju vax - avax grupacije i da se primetiti di su koji. Celtu smeta avax sever pa piša i po severnim semičima antivaxerskim lolololo

  10. da zanimljivo je ovo da uglavnom antivax ovde lale.

  11. bilo sta sto je kao papirkas recimo (teleci repovi itd). zvuci madjarski, ali je na lokalnu foru.
    belmuz, paprika i sir, generalno svrljiski ovciji sir ako nadjes negde je jedan od vrhunskih evropskih sireva. malo sa istoka je pirotski kackavalj, kobasice itd.
    rostilj naravno. ok, rostilj je al ako si samo jeo po vojvodini oduzeces se kolko je bolje/drugacije, stagod

    Sve pobrojano se manje vise jede i gore. Radi se o nazivu i nacinu pripreme ali sustinski isto. O rostilju da ne pricamo koliko je glupo palamuditi da je zbog lokaliteta bolji a da nije do kuvara idnosno restorana.

    Bukvalno favorizujes po principu znas ti kako kod nas vi tamo jedete govna.

    Jeo sam po leskovcu rostilje sve super al dobar rostilj je svuda dobar rostilj

  12. al nema veze sa vakcinama ovo sto pisam po lalinskoj hrani. objektivno vam je vece sranje od nase.

    i rakija vam je sranje (doduse i nasa sa juga je, al ajd)

  13. Kod mene kući čovek ima svoju klanicu, drži stoku (ono, jedu relativno kvalitetno) i ima dve mesare gde izmedju ostalog peče meso po narudžbini. I prodaje juneće ćevape, koji izadju čak jeftinije nego ovaj fejspalm od roštilja što ga jedemo po gradu. Tako da kad sam kući maklja se roštilj redovno, jedino što su predebeli - al ono, nema drugih zamerki, meso je prekvalitetno. Sramota je inače da je u Šapcu fast fud bilo koji 1000 puta ukusniji od novosadskih.

  14. Jedino gde ne znaju da prave roštilje i lučene paprike je RS. Baš se vidi da nemaju tradiciju.

  15. Upoznao si vojvodinu ko smoklja zensku genitalnu regiju

    To je sve

  16. da zanimljivo je ovo da uglavnom antivax ovde lale.

    prosvetiteljstvo i kultura, bečka škola istureno odeljenje, svaka kuća koja je držala do sebe još pre 100 godina imala pianino i biblioteku. Čitaj knjige Celte.

  17. Recimo, ja ne znam ni jedan restoran u Vojvodini, gde se moze pojesti dobar rinflajs, a to je 1/1 Vojvodjanska stvar, koju sam dok nisam otisao od kuce, jeo svaki vikend a od tad par puta godisnje, cak i ovde.

  18. Jeptese sad sam gladan, idem da jedem.

  19. al naravno sve ovo sto jedem govna je o proseku, koji je malo visi kod nas nego kod vas karamela. sranje je sranje gdegod (index, gogo), dobro je dobro, ali nasumicno ces pre nabasati na nesto dobro kod nas nego kod vas

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.