Шта данас ручавате?

  1. Imali smo dok sam živeo sa ćaletom, korisna stvar, na brzinu podgreješ neke ćevape od juče bolje tu nego u rernu pa se onako stvrdnu i nisu ni za kurac. E sad radijacija i rakčina jebiga, kao da se već nisam postarao da ću da zapatim tumorčinu.
    Toster s druge strane je neizostavan kad si lenjo govedo što se tiče pripremanja obroka za sebe kao što ja jesam. Rezani leba, podriguša, margarin, kačkavalj, kečap i da viš ti šta je specijalitet.

  2. Mikrotalasnu eventualno da zagrijem tortilju ili rastopim čokoladu. Toster jok, imao ga nekad, samo leba i sira majoneza jeo danima. Nikad više.

  3. E sad radijacija i rakčina jebiga, kao da se već nisam postarao da ću da zapatim tumorčinu.

    ko je ikad dobio veliki C od mikrotalasne, ne zajebavaj se.

  4. jeo i pio sam tri-četiri puta ono što izađe iz mikrotalasne, neko drugi napravio i primetio sam da ta hrana i piće imaju manje duše nakon mikrotalasne od kelta.

  5. mikrotalasna sluzi za podgrevanje, ne za pravljenje bilo cega. prokuvavanje na brzinu.

    ne menja nista strukturu hrane da bude kancerogena vise od kuvanja ili przenja

  6. ne menja nista strukturu hrane da bude kancerogena vise od kuvanja ili przenja

    šteta što se slažem s ovim, ništa od naše rasprave danas celt :(

  7. radi na 2-3GHz, vibrira molekule u tecnostima i zagreje ih, ne moze na tim frekvencijama da jonizuje atome ili stavec.

    da bi zracenje jonizovalo atome mora bude ogromna frekvencija, talasna duzina manja od atoma (gama zraci). ili cak da nije talasno zracenje nego vrlo brze cestice (alfa, beta).

    pozaboravljao sam vrednosti.

  8. a to je jedini nacin da zraci promene strukturu materijala koja nije zbog zagrevanja (zagrevanje samo menja strukturu materijala, posto je i to jelte neka vrsta zracenja).

  9. i to zracenje je opasno ako tebe ozraci i jonizuje te, posto te to u velikim dozama ubije ako ste gledali cernobil, isto tako, a u malim moze da jonizuje atome u dnk i izazove razne vrste mutacija i kancera.
    to se zove radijacija.

    sa druge strane, pecenje i kuvanje definitivno menja strukturu svega u mesu (jbt, ispeces ga), al to svejedno jedes, nije tebi promenjen dnk. kako pecenje deluje na coveka valjda ne mora da se objasnjava.

    ono, mogo bi ti i gama zracima mozda da ispeces pile i jedes ga... u teoriji.

  10. Svašta ti znaš celte, da si malo mlađi, mogao bi da jašeš ove ribe danas redovno jer su sve SAPIOSEXUAL.

    Šalu na stranu, kad smo već kod mikrovalne, znaš li šta je razlog što govore da ono kao ne valja držati ruku na staklu mikrovalne dok radi ili npr skidati onaj površinski metalni dio kod ugradbene varijante (ako znaš šta pričam) jel to zbog te radijacije ili ?

  11. To sa držanjem ruke je baš onako svugdje naznačeno, do not touch !!!

  12. Pilav. Koji ne volim inače, i iz njega vadim samo pirinač i ostalo. Nisam neki mesojed. To mi se sveti juče Mesni zbog ovasa. :D

  13. ruku mozes da drzis, ne verujem da ce te ispeci, upravo jer imas:

    npr skidati onaj površinski metalni dio kod ugradbene varijante (ako znaš šta pričam)

    faradejev metalni kavez oko mikrotalasne koji ne dozvoljava da zracenje izlazi napolje, jebe ti elektroniku i u najgorem slucaju te opece.
    ako otvoris jednu stranu tipa to sto pricas, onda mikrotalasna nece da greje ono sto si stavio u nju, al ce zato da ti sjebe wifi, pregori telefon ako pridjes, izgori te iznutra i tako to...

  14. Wow.

    Kad skontaš koliko je radijacija zajebana, sad ne pričam o kućanskim aparatima nego inače, koliko je žrtava moralo da padne da uopšte dođemo u situaciju da poduzimamo sve ove mjere predostrožnosti oko zračenja..

  15. kako mislis, znalo se to od samog pocetka da je opasno?

    ako pricas o radioaktivnom zracenju tj.

    ovo sa mikrotalasnom, jeste opasno, ali na drugi nacin. i zna se isto da je opasno

  16. Pre su govorili i da telefoni i kompjuteri zrace i mozes dobiti rak a evo dokazalo se da je glupost ta prica zato sto jos niko nije dobio rak od toga.

  17. mada na kraju i da odvalis vrata, najverovatnije ne bi bilo nikome nista, osim sto nista ne bi grejalo to sto si ubacio

  18. Ma mislim na onaj period davno npr kad je rentgen izumio onaj svoj aparat, negdje sam cuo da su se na dvorovima ljudi snimali bukv iz zajebancija jer nisu znali štetnost tog zračenja (možda je ovo i rekla-kazala)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.