Шта данас ручавате?

1. Rabenhorst sok od nara.
    Uh brate što je dobar i jak.
    18 i nešto maraka 750 ml.
    Al kažu da je dovoljno piti 100 ml dnevno, tako da onda i nije skupo.

Uglavnom baš je jak, čisti cijedeni sok i uz zo organski.

I kao ima dosta benefita, obara pritisak, podiže krvnu sliku i čak testosteron, ima i hrpu antioksidansa.

2. I kao popravlja raspoloženje, znači droza.

3. Pitanje 1: ko je kupio sok?

Pitanje 2: cija je ideja odnosno predlog da se kupi sok od nara?

4. 1. ja
    2. moja

Što pitaš? Vidio sam taj sok u apoteci i učinio mi se kul, pa uzeo.

5. Нема то ти је република Србска, не зна је л то има код нас, никад чуо иск.

6. Нар је добра воћка ал та фора сок то је го курац сигурно пуно хемаче.

7. Što pitaš? Vidio sam taj sok u apoteci i učinio mi se kul, pa uzeo

haha kako kenjaš, ko još kupuje sok u apoteci lol

jovor doco u apoteku: e cao daj mi brufen400 i ako ima nekog soka evo baš ako ima od nara :D

8. da u apoteci... ima i u marketu neki grčki, a ovaj je švapski. Probao sam oba, bolji švapski, ali i skuplji.

9. el moze solo da se pravi kuci jbg, to bi trebalo da je bez pasterizacije da bi bilo full

10. može naravno, ima čak i neka sprava za to, i to sam i radio ranije jedno vrijeme i stara se bila na to navukla

E sad je problem što barem ovdje kod nas u prodavnici je postalo jako teško naći dobar nar.
    Koji god uzmeš ima neke blijede bobice, bezukusan, nije onako kao što treba biti sočan i tamnocrven.

11. sutra pravim fiš paprikašinu

jbt koko propo sajt kad nema kurcofila koji ćivot dao za ovu temu da jede govna kako se rani avokadom slepana sirotiljska

12. Danas šnicle u vinu, pire kroNpir

13. Нема курцофила и нема Шмокље да качи порнићарке.

14. Данас понфрид и вегунски бургер по рецепту фитнесс близнакиња.

15. U sto ispo paprikas

16. E sad je problem što barem ovdje kod nas u prodavnici je postalo jako teško naći dobar nar.

ne možeš više naći dobrog voća i povrća u prodavnici. to trebaš kolima da odeš do nekog ruralnog naselja i od lokalnih seljaka kupiš šta želiš pojesti, ima ih uvek pored puta. tako mi npr krompir nabavljamo, jer u prodavnicama je odron. oni zbog nekog razloga često imaju i stvari koje ne uspevaju kod nas.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.