Шта данас ручавате?

1. Pileću čorbicu, pohovane tikvice i sira.

2. Pola hljeba, nekih 40 grama alpske salame( luksuz nego, neću posebnu da jedem kad je alpska skuplja :D ), 5 fafaroni i prilozi su besplatni.

3. Sarmu skupus i ljutu papriku.

4. Opa lepo. Ja sam danas solo kuci, tako da cu verovatno da jedem JAJA NA OCI!

EDIT: Dub, bogatasu. :D

5. bice neke spagete.malo sam danas meznu i svargle.nisam dugo kusao tu preradjevinu od otpadaka svinje.sve se moze pojesti kada se dobro zacini :D

6. Ću da urolam malo pileće džigerice u slaninicu, samo ne znam da li uz to da ispržim krompir ili da napravim pire....ostalo mi i čorbice od juče i taaako.

7. Ja sam zavrsio za kuvara. Tj kulinarski tehnicar :) Uz to bi ti bolje isao pire :)

8. Rebarca restovana u tamnom pivu. Iskreno se nadam da nisu menjali meni U Vejvodu...
    http://www.dodaj.rs/f/2C/Zb/10K4gPmw/dscn0940.jpg

9. To nisam probao. Izgleda odlicno. Jel mozes da mi das tacnu lokaciju tog restorana ili sta vec ? :)

10. Naravno, ako se obreš tamo nemoj propustiti da probaš najskuplju besplatnu perecu na svetu :)
    http://www.restauraceuvejvodu.cz/?page=home&lang=EN

11. Dace bog, idem u Prag na leto kod kumova. Pa cemo videti :)

12. Kuvani pasulj sa suvim mesom. Juče, danas i kako se čini ostaće i za sutra. ;-)

13. To je nekako '' vikend jelo '' implicira na sarmu, iako je pasulj. Jede se noc i dan, dan i noc. Nikad dosta suvoga mesa, i izduvnih gasova :)

14. i ja imao suljpa.sutra sigurno imam isto,za subotu se nadam da ne.kod mene u kuci kada se skuva pasulj,3 dana robije.

15. Ja ću danas sebi da pravim 'grašinu a la Skočko', ima da se oderem ko matera, prdiću 4 dana!

16. Da li se slazete da je pasulj najcesce jelo u Srbiji, sa najsmrdljivijim ishodom? :D

17. Ne slažem se. Ja ga jedem jednom godišnje. Ne volim, jbg.

18. пиво! на празан стомак... славим отказ! и боли ме курац, ударило већ! а желудац крчи мајку му јебем

19. Bravo Leprikone. Tako treba. Ubaci nesto u usta, cisto da ne povracas samo vodu, tj alkohol. UDRI!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.