U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kako znaš kad nisi pročito sve lolo
Drugar prošao valjda tri kruga i kad je došao do 180 najboljih, tražili mu kintu za dalji prolaz i reklamiranje na tv-u, fejsu, youtube-u, epp-u i tako dalje...
Teško da je u 4. krugu bilo 180 takmičara...
Moj komsija je stigao do one sale gde su pevali pre vima. Znaci ispao je jedan grug pre onih radionica. Nije mi spominjao da su mu trazili kes.
kako je napeto glasanje
Ma jok,ode crnogorka.
i ja mislim
opa,ode....
realno, bolji je bio ovaj nikola.
Ne mogu da grešim dušu,narodnjaka je vrlo lepo otpevao.
Ispade Vladova đebela!
Jes ispala svinja. Al dobro, zaposliće je u nekoj firmi ovde kod nas.
ххаххах уписаће је на правни
Pa to Rade. Provlačiće se uhoda crnogorska, što je priznala Kosovo! Jebo je Smarko! White Power!
Ona mala Sara...šećer. Mnogo je volim. Valjalo bi da je neko obavesti da smo u vezi.
Елем, мени криво што обоје нису испали. Одгледах то срање на крају кад су њих двоје певали. Овај има глас као пичка, а ова не зна да пева.
Елем, Буш, зна је моја жена, ишла у средњу са њом. Да је обавести? Лоло
e to meni najviše smeta. zvuče kao da pevaju neki karaoke u nekom buđavom kafiću.
Žena ti išla u Prvi Glas Srbije?
Тако и певају. :) Шалим се, али једно шест од ових десет слабо стоји са певањем. :)
Ok ovo je tako glupa fora da zahtevam da me neko momentalno izvređa kao konja.