Prvi glooos

  1. Mislim na ovo moje

    Žena ti išla u Prvi Glas Srbije?

  2. Ona Sara baš ima glas za one naše izvorne pesme, ono kad se skupe 4 žene i onda urlaju, jadikuju ili kako se to već zove, one pesme sa plačnim glasom.

  3. Као Мадам Пиано, тај неки фазончић?

  4. да додолају и оно да подврискују, јесте.

  5. Неко је који дан раније овде написао нешто о томе да су неки такмичари бек вокали чланова жирија. Ко су ти? Мислим, од ових што се такмиче.

  6. испала, она влаховић, црна таласаста ниска старија.

  7. Bek vokal je ova Sanja. Loša pička. Treba da ispadne. A može i da umre. Jer je loša pička.
    Nazovite me staromodnim romantikom, ali od sebe ne mogu pobeći.

  8. Ne bre, znate one žene po tv-u što urla jedna, a druge je prate zavijajući, naše baš baš izvorne pemse, ne lepa lukić i brena, nego one prave u nošnjama to pevaju plačnim urlanjem.

  9. БЕК ВОКАЛ ЈЕ ТА ВЛАХОВИЋ ШТО РЕКОХ ГОРЕ ДА ЈЕ ИСПАЛА БЕК ВОКАЛ БУГАРИНУ.

  10. Да стоже оно кад подврисне онако ИЈУ!

  11. Misliš da sara ima glas na foru Fergi, Steno?

  12. Davide, ispala ta. Ali ostala ova Sanja. Ona je prateći Radovićki.

    Pušim kurac za krek, dalje informacije i br telefona u PVT.

  13. E, da: serem ti se na šou koji koristi jebenu MIDI matricu. Brate, nije teško naći instrumentalne verzije pesama koje se izvode, a sve bi bilo mnogo bolje kada bi sve bilo izvedeno sa nekim muzičarima.

    Iako pesme zvuče kao MIDI file karaoke, rade ih ekstra muzičari koje boli tuki da se cimaju, pa snime to za dva sata bez znoja i zarade do jaja kintu. Trojica iz te ekipe su mi ortaci, kad sam ih pitala da li su oni svesni kako to zvuči, samo su rekli koga boli qrac.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.