Poslednji obrok

1. Gledam sinoć neki film i spremaju se da elektrifikuju lika i donose mu poslednji obrok pred paljenje. Tamo ima i sladoleda i pilećih krilaca pošto je lik čamuga i pasulja, opet pošto je crnac i svakojakih drangulija...

Pitanje je sledeće, kad bi Vas ograničili na poslednji obrok, šta bi to bilo?

Ja bi izabrao dvijetri sarmice, ladne iz frižidera, paštu sa gamborima i tikvicama i da zasladim sladoled višnjajogurt 3 kugle iz Martine. (najbolji sladoled u poznatom univerzumu, oprostite na reklami).

2. Uf, prava tema :D Karađorđevu, malo ćevapa, krompira ispod sača i palačinke bi odradile posao.

3. stojin klitoris

Kako spremljen, budi određeniji!

4. Пешес комплет лепиња и кило и по јогурта.

5. Stojin klitoris +1 Živ.

6. Пешес комплет лепиња и кило и по јогурта.

Ako te oni ne bi ubili, a ovo bi te ubilo sigurno.

7. sveže dinstan u pičjem ceđu!

8. Ako te oni ne bi ubili, a ovo bi te ubilo sigurno.

Боље холестерол него струја.

9. Ja mislim da sam već video sličnu temu, al' ae da ne kenjam previše.

Rižoto s lignjama ili bilo kako drugačije pripremljene lignje, ne bih se bunio ni da mi daju rezance sa sirom, nekoliko tepsija naravno i za dezert krempitu bajo moj.

Uf, sacam gladan.

10. Jbt, kako možeš da jedeš lignje, meni su jako gadne :) Ja cepam najčešće Meksičku hranu, Tortilje, Burito i te gluposti...

11. Progut'o mi post jebote...

12. Volim ljugavo :D uf da, tortilje kidaju.

13. Komplet lepinja(pršut, jaja, pavlaka, puter;na moj način lol), slabo pečen peper stek, pica iz Palerma, za predjelo grčka salata. Za dezert Pain au chocolat, medenjaci i krofne iz Meka. Pio bih Tonik i na kraju svega neki punoletni viski i cigara.

14. Lepinja iz Čačanina pod obavezno!

15. Kiflu.
    EDIT: Iz pekare Sunce.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.