Poslednji obrok

1. Komplet lepinja, slabo pečen peper stek, pica iz Palerma, grčka salata, Goodys Gyros. Za dezert Pain au chocolat, medenjaci i krofne iz Meka. Pio bih Tonik i na kraju svega neki punoletni viski i cigara.

Vjerovatno bi te munuli iz pištolja odma' na licu mjesta kad bi im sve ovo tražio.

2. Editovao sam malo, preterah sa girosom lol.

EDIT : Ma kak'i mora i giros.

3. Teleće šnicle u bešamel sosu također.

4. Pištolj, pištolj!

5. Човек би реко овај Манчестер јешно дете лолок

6. Царски ражњић из Трпезе, произвољна карађорђева, љутеница из кафане једне пре Ниша, заборавио сам како се зове, печеног кромпира или помфрита, метар јогурта, метар пивштине и неке ледене коцке, да га јебем.

7. A imam 60 kila sa krevetom lol.

8. Царски ражњић из Трпезе

Gde se nalazi ta trpeza? Ja sam jedanput jeo u restoranu sa tim imeno, zato pitam :)

9. Кад избијеш из Устаничке у Булевар, па једно петсто метара десно, у једној уличици.

10. Ćevapi kod Cice su isto kul.

11. Кад избијеш из Устаничке у Булевар, па једно петсто метара десно, у једној уличици.

Nemoj da sereš! Pa to ti je negde tamo u Malom Mokrom Lugu, jel tako? Tu sam pre svraćao dosta puta da naručim mešano meso, au brate da znaš kakvo je! Sad mi se jede :D

12. A ne bih mogao za jednu stvar da se izaberem, posle bih se do kraja života kajao lolol.

13. То ти кажем, Јамајчанине, нереално месо, нереалне порције, карађорђева од 1200 грама, пречника дванес сантима. Али царски је најлепше месо које сам ја јео у жидову.

14. Naručio bih 50 porodičnih pica, kutiju Marlbora Flavour i zippo.

Pojeo bih parče pice, ispušio cigaru i rekao - ROKAJ, BRALE!

15. То ти кажем, Јамајчанине, нереално месо, нереалне порције, карађорђева од 1200 грама, пречника дванес сантима. Али царски је најлепше месо које сам ја јео у жидову.

Baš to. Tamo piše mešano meso za "dve osobe", a nas četvoro nije moglo da pojede to hahahahahaha.. Skoro sam bio tamo, bila neka proslava, jedva sam našao mesto

16. Ми узимамо две порције на три особе, изађе скоро 800 грама месишта по особи, усеравање, не може да се дише.

ЕДИТ: Још пита келнер увек, јесте ли сигурни да ћете две порције, знате, то су велике порције. :))

17. Хлеб из мензе. Да извршим самоубиство њиме са два ударца у слепоочницу.

18. Брате, био сам у неком полу-кафићу-полу-пекари кад је другар певао, и одједном ме неко погоди пикслом у главу. Ја испиздим, реко, који вам је курац, што ме гађате пикслом, кад оно, није пиксла, него ђеврек.

19. Двије рол виршле, замислите курац неког леша умотан у јучерашњи хљеб.
    Замислили !?

Е , слично !

20. Брате, био сам у неком полу-кафићу-полу-пекари кад је другар певао, и одједном ме неко погоди пикслом у главу. Ја испиздим, реко, који вам је курац, што ме гађате пикслом, кад оно, није пиксла, него ђеврек.

ahahahahahhahahahahaha

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.