Poslednji obrok

1. http://forum.idividi.com.mk/uploads/2009/20090907_003522_rostilj.jpg

Tražio bih jednu baš ovakvu porciju. Okruženu močama uz neizostavnu šopsku salatu sa mnogo luka. I urnebes. I gajbu jagodinskog. Pa neka me kolju.

2. Ja ću isto ovo što je gospodin iznad naručio, uz dodatak mnogo pica, palačinki i punjenih iz Gud Fuda. I bez urnebesa, molio bih lepo.

3. Једна гурманска са папричицама код Лафа, и једно Зајечарско од .5л. Па, сеци.

4. Јебите се, сад морам неки роштиљ да наручим.

5. Ne bi se valjalo tu mnogo prejesti, kad umre čoik popuste sfinktori pa nije lepo da budeš uneređen mrtvac.

6. Ко их јебе, Луксе, нека чисте говна.

7. Od svačega po malo iz Stepinog Vajata. Jebeš ga tema se pretvori u marketing.

8. A dobro bi i neki lepo spremljeni losos došao. Ja sam gladan inače pa tako maštam sad šta bih mogao da jedem lol.
    http://www.getemgirls.com/wp-content/uploads/2008/09/headline_salmon.jpg

9. menijesamodosadno
    Једна гурманска са папричицама код Лафа

Опасне кобаје сам јео пре неки дан тамо :)

10. Mančestera bi pomilovali k'o Nikolić Džajića kad bi poč'o da nabraja. Ili bi mu dali kofu pasulja.

Jes' ja sam pivo zaboravio. Pivo bi uzeo. Ladan Jelen, pa Bpgu na istinu.

11. Leskovački voz,redom. Onda 2 krigle piva i mogo bi da umrem ko čovek.

12. Pazi Profe da se ne prejedeš. biće ti muka lololo

13. Kurac. Bar bi znao da ne umirem džaba! :)

14. Љеба и сланине море и лука. Да смрдим усташама док ме убијају цркли дабогда!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.