Volim vaše pisanije.
Marija je direktna i izuzetno duhovita, a još kad se zarakija, ludilo.:))))
Ti Maro imaš ironičan i ozbiljan smisao za humor.
Verujem da često odvaljuješ u društvu, i dok svi plaču od smeha, ti si mrtva ozbiljna:)))
Ja uživo najviše plačem od smeha tom ko uspe da ostane ozbiljan.
E i ja isto mislim za Maru. Onako, smireno, sarkastično priča nešto urnebesno, i svi se smeju još više. =)
A sad ukapirah, Maro, i tebe sam primetila odmah kad si došla na sajt, onom definicijom o ignorisanju... =)
Ondak, Slavko, Virus, Elenna, Predrageo i ekipica sa juga: Energy, Vlajko seljak, Pedro, Dušan, ali ih nešto ne srećem, jedino Energy.
Molim one koje nisam nabrojala da se ne naljute jer ih ne znam:)))
A stvarno, ja kad napišem nešto i Mara odgovori, uvek pomislim da sam lupila neku veliku glupost pa je zato ostala mrtva ozbiljna. =)))
hahahahahah
E to je Marijin humor:)))
I mene nekad zbuniš, nije da nije.
Ja samo ovaj koristim :)
Marijin ne kapiram.
Marija, pojasni značenje =)))
E 'vako.
Obični smajli bi bio sa dve tačkice, ali stavljam dve crtice zato što izgleda nekako čudno pa mi se sviđa, a i lakše mi je da ih nađem na srpskoj tastaturi. Što se usta tiče, ja sam ranije stavljala, starinski, jedne oči, jedna usta. E sad, verovatno pod uticajem raznih plastičnih operacija i čega sve ne, stavlja se i po nekoliko usta na jedne oči, tako da to koristim kako bih naznačila da bih se na sva usta smejala. Da ih imam više. Iako nemam.
Jasno?!
Волим искусног. Има добре коментаре.
Ovde
A stvarno se setih toga pre neki dan, baš mi je bilo simpatično. =)
Волим и лудог. Насмеје ме.
Ja sam volela Plazmu:(( ali.....
Volim vaše pisanije.
Marija je direktna i izuzetno duhovita, a još kad se zarakija, ludilo.:))))
Ti Maro imaš ironičan i ozbiljan smisao za humor.
Verujem da često odvaljuješ u društvu, i dok svi plaču od smeha, ti si mrtva ozbiljna:)))
Ja uživo najviše plačem od smeha tom ko uspe da ostane ozbiljan.
Што али?
Што се мене тиче близу си. Јесам иронична.
E i ja isto mislim za Maru. Onako, smireno, sarkastično priča nešto urnebesno, i svi se smeju još više. =)
A sad ukapirah, Maro, i tebe sam primetila odmah kad si došla na sajt, onom definicijom o ignorisanju... =)
Ondak, Slavko, Virus, Elenna, Predrageo i ekipica sa juga: Energy, Vlajko seljak, Pedro, Dušan, ali ih nešto ne srećem, jedino Energy.
Molim one koje nisam nabrojala da se ne naljute jer ih ne znam:)))
Od modova: Marijanap i Prst..
Или плачу од муке!
Hehe, opet se pretvori tema u opisivanje članova.
Ali zato što ne priča više sa mnom.
Pa ko musaka, red opisivanja, redovi blebetanja, pa opet red opisivanja.
Da se ne baci temica:))
Стварно мало претера, али то је могло да се реши и на други начин.
Ma da, a i Marijana je upućena šta radimo ovde tako da će tema poživeti, ni moderatori nas ne diraju, sad je sve ok =)
Da li možete da pogodite šta sam jela??
Ne?
Hm...
Makarone sa šećerom i prezlama, da kontriram Mariji na sendviču.
Maro, a što ti nikad ne turaš smajliće.
Kako da znam da se smeješ:))))
Sad smo siti, samo još treba da budemo napiti =D
A stvarno, ja kad napišem nešto i Mara odgovori, uvek pomislim da sam lupila neku veliku glupost pa je zato ostala mrtva ozbiljna. =)))
Ја сам сигурна само три смајлија шта значе.
А иначе увек се зезам. Кад се не зазем то и објавим. ;)
hahahahahah
E to je Marijin humor:)))
I mene nekad zbuniš, nije da nije.
Ja samo ovaj koristim :)
Marijin ne kapiram.
Marija, pojasni značenje =)))
Е ту је проблем. Ја са смајлијима слабо стојим.
E 'vako.
Obični smajli bi bio sa dve tačkice, ali stavljam dve crtice zato što izgleda nekako čudno pa mi se sviđa, a i lakše mi je da ih nađem na srpskoj tastaturi. Što se usta tiče, ja sam ranije stavljala, starinski, jedne oči, jedna usta. E sad, verovatno pod uticajem raznih plastičnih operacija i čega sve ne, stavlja se i po nekoliko usta na jedne oči, tako da to koristim kako bih naznačila da bih se na sva usta smejala. Da ih imam više. Iako nemam.
Jasno?!
Запамтићу ваљда. А и сешћу да вежбам.
Поздрављам вас. Морам да легнем.