Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Волим искусног. Има добре коментаре.
Ovde
A stvarno se setih toga pre neki dan, baš mi je bilo simpatično. =)
Волим и лудог. Насмеје ме.
Ja sam volela Plazmu:(( ali.....
Volim vaše pisanije.
Marija je direktna i izuzetno duhovita, a još kad se zarakija, ludilo.:))))
Ti Maro imaš ironičan i ozbiljan smisao za humor.
Verujem da često odvaljuješ u društvu, i dok svi plaču od smeha, ti si mrtva ozbiljna:)))
Ja uživo najviše plačem od smeha tom ko uspe da ostane ozbiljan.
Што али?
Што се мене тиче близу си. Јесам иронична.
E i ja isto mislim za Maru. Onako, smireno, sarkastično priča nešto urnebesno, i svi se smeju još više. =)
A sad ukapirah, Maro, i tebe sam primetila odmah kad si došla na sajt, onom definicijom o ignorisanju... =)
Ondak, Slavko, Virus, Elenna, Predrageo i ekipica sa juga: Energy, Vlajko seljak, Pedro, Dušan, ali ih nešto ne srećem, jedino Energy.
Molim one koje nisam nabrojala da se ne naljute jer ih ne znam:)))
Od modova: Marijanap i Prst..
Или плачу од муке!
Hehe, opet se pretvori tema u opisivanje članova.
Ali zato što ne priča više sa mnom.
Pa ko musaka, red opisivanja, redovi blebetanja, pa opet red opisivanja.
Da se ne baci temica:))
Стварно мало претера, али то је могло да се реши и на други начин.
Ma da, a i Marijana je upućena šta radimo ovde tako da će tema poživeti, ni moderatori nas ne diraju, sad je sve ok =)
Da li možete da pogodite šta sam jela??
Ne?
Hm...
Makarone sa šećerom i prezlama, da kontriram Mariji na sendviču.
Maro, a što ti nikad ne turaš smajliće.
Kako da znam da se smeješ:))))
Sad smo siti, samo još treba da budemo napiti =D
A stvarno, ja kad napišem nešto i Mara odgovori, uvek pomislim da sam lupila neku veliku glupost pa je zato ostala mrtva ozbiljna. =)))
Ја сам сигурна само три смајлија шта значе.
А иначе увек се зезам. Кад се не зазем то и објавим. ;)
A stvarno, ja kad napišem nešto i Mara odgovori, uvek pomislim da sam lupila neku veliku glupost pa je zato ostala mrtva ozbiljna. =)))
hahahahahah
E to je Marijin humor:)))
I mene nekad zbuniš, nije da nije.
Ja samo ovaj koristim :)
Marijin ne kapiram.
Marija, pojasni značenje =)))
Е ту је проблем. Ја са смајлијима слабо стојим.
E 'vako.
Obični smajli bi bio sa dve tačkice, ali stavljam dve crtice zato što izgleda nekako čudno pa mi se sviđa, a i lakše mi je da ih nađem na srpskoj tastaturi. Što se usta tiče, ja sam ranije stavljala, starinski, jedne oči, jedna usta. E sad, verovatno pod uticajem raznih plastičnih operacija i čega sve ne, stavlja se i po nekoliko usta na jedne oči, tako da to koristim kako bih naznačila da bih se na sva usta smejala. Da ih imam više. Iako nemam.
Jasno?!
Запамтићу ваљда. А и сешћу да вежбам.
Поздрављам вас. Морам да легнем.