Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Jasno!
Maro, laku noć, i vežbaj od sutra, danas, kad već:)))
Laku noć Maro ;)
Iii ode preko 1100 postova
Marija, ajmo i mi na lalanje.
Tek kad neko "krene", ja provalim koliko je sati.
Aj laku noć i tebi, pa se pišemo sutra, danas, kad god:)))))
U bre kakva si to sova kad živiš danju a spavaš noću...strašno.
Aj, laku noć
Ćut bre. I prošli put si to rekla, pa smo imali vizitu.
Šapući kad snimiš broj postova, a ne tako na glas:)))
Haha, ma kažem ti, neće nas diraju sad, vole i oni malo anarhije ;)
Ae
Dosta bre da me zasmejavaš.
Viš da oću da odlepršam.
. . .
Šta ti meni ...???
Pa pazi, odgovorila bih nešto, a da ne bude da te zadržavam, ćutim. A opet nešto kažem. U vidu tačaka. Ali ipak ćutim. Tačkama.
hahahahaha
E luda li si:))))
Aj laku noć.
Aj