Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ha! Ovo znači rat.
Ili još bolje, ovo znači Banovan si, na drugom podforumu? =)
Ја већ почела да оштрим мачеве.
u maru se vec zabola dva maca i mira markovic
Hladno, kišno veče.
Jebote tek sad videh, 2:05
Dve velike prijateljice, probodoše mač kroz moje srce. (jedna i noževe, sramota)
Izdajnici ko i Plazma koji bi samo da se ljubi.
Otišla sam u terminator, drugi deo, maznula silno oružje iz podruma (kad imaju onoliko), pozvala svoju pravu prijateljicu Beatriks Kido (Kill Bill), i izrokala svoje imenjakinje i Plazmu.
Sad mi je žao zbog toga jer moram u zatvor.
Ма неће нико због нас да те 'апси. Има само свима да им лакне.
Munja je iseckala svoje virtualne drugare i završila u ćorki.
Mislila je da ih se otarasila, da može mirno do kraja života saditi krompir i muvati čuvare. Ali, poput 4 jahača Apokalipse, nama stiže u pomoć 4. agregatno stanje! Keks nam daje kratak tečaj prelaska u plazmatično stanje, mi se vraćamo u prvobitne oblike, provalimo u zatvor ( glupo s naše strane, zar ne?? ) , oprostimo ti što si nas ubila, izbavimo te, i svi đuture odemo na po pivo. Di end.
Мара је исукала своја два мача и од плазме направила добар материјал за касато торту.
Marija: zbog ovog što si me nasmejala, popila bih pivo sa tobom. :))))))))))))
Mara: zbog ovog što si me nasmejala, popušila bih lulu sa tobom:)))))))))))
hahahaha.......malo čitam Marijino pa malo Marino i umireeeeeeeeeeem.
А где ћеш боље време за смејање од пола три ујутру кад вештице коло воде.
Setiš se da u ovo vreme veštice kolo vode...pa vidiš da je trenutno samo ova tema aktivna...i...jednostavno se zapitaš.
=)))
marija procitao sam ono za munju, a kad ce ljovisna da progleda :))))
Kad Fernando Kolunga završi svoje s njom.
Pitam se pitam...
Bila je neka emisija pod tim imenom nekada davno u vreme Tita.
Joj što mi nešto nedostaje Tito kad ga već pomenuh.
Kako smo ratovali u Drvaru.
Ja kao oberšturmafirer dobijem zadatak da izvršim desant na Drvar, i sa svojom ss divizijom ubijem Tita.
Taman da ga ubijem, kad ono izdajničko pseto- nemački ovčar, skoči i spasi mu život.
Od tada ja lutam i tražim utehu u opijatima.
hund je skočio i spasao malog jožu
Vaš ratni nedrug ide da spava i da sanja Tita.
Možda ću vam sutra (danas) sve oprostiti.
Nešto sam se uradila od nespavanja.
Laku noć i sanjajte kako pijemo pivo a drugi plaća.
Kriza je jebote, a Marija pije za tri Marije. :))))
marija pije i za tita :))
A onda jednom, kada je duboko uzdahnula i počela da mota svoj treći džoint te večeri, dalje niz uličicu ugleda matorog sedog nemačkog ovčara. Smota munja, zapali, vučjak se približava, i onda joj reče:
Maro, jesi ti još ljuta na mene zbog onoga?
Munja zinula, baci džoint preko ramena, protrlja oči i opet čuje vučjaka:
Maro, nisam hteo, stvarno, al' Tile obeć'o neku salamu, pa češkanje svaki dan, i ja šta ću.
Pribere se munja malo, gleda ga, gleda, dugo, i na kraju ode po svoju zver ( čitaj: njenog pekinezera ) , i zajedno s njom počne da tera vučjaka lajući i režeći na njega.
Poenta: vutra je čudo.
vas dve ste prolupale hahahahahaaha
Nije, promenila sam, čak sam i na profilu napisala, pijem po kućama. Zaključila sam da se to više isplati.
Idem i ja u krpe, laku noć svima
red keksa pa jedna od vas, kao torta bre :))