Pogodi ko sam

  1. @Marijagd - Jesi li sigurna da me ne poznajes? Sve si pogodila :)

    @Maramunja - Odusevilo me ovo za odelo :D

  2. mara munja : novcem opterecena, modno unakazena, laze, krade i drogira se, hahaha. Kada veze najvise voli riselje rad. Pasionirani je uzgajivac goluba belorepana i prevrtaca. Voli sve sto vole mladi. Voli da se stvari odvijaju brzo. Isuvise je lenja da bi se bavila ozbiljnim poslom. Oseća potrebu za druženjem, ipak ova godina nije za to. Imala je burnu noć na forumu i jedva se se probudila na vreme. Ove godine planira da otpocne uzgoj kljunastog kormorana i da pocne da ga izvozi u Evropsku uniju.

  3. :)))
    Plazmo: nasmeja me za laku noć
    sutra ću da ti spičim repliku
    bravo za pisanije:)))))

  4. Здраво драги Кексуљку.

  5. Каква поезија!

  6. Још увек ниједног, али не губим наду.

  7. Немој да се бринеш, ја баратам само хладним оружјем.

  8. Свашта ја умем.

  9. nadlanu.mom : seksi cica koja se recharguje od utorka do petka, voli mladost jer je i ona sam nekad bila mlada. Kada jednog dana i zaista ostari obecala je sebi da ce ziveti sa stilom kao Ruska Jakic. Voli konje a voli i da ih jase. Subota joj je omiljeni jahaći dan, tada ona spremi svog mrkova kao i Zvonko Bogdan i jaše ga po ceo dan :))) Raspoloženje joj je promenjivo, ponekad je sklona neočekivanim izlivima besa i većinom nespremna za otvoren razgovor, ukoliko izdrzi sva iskusenja do kraja godine u narednoj godini je ocekuje još gora godina hahaha. Dobro podnosi hladnoću i voli zimske sportove, međutim, kada otopli ona upada u depresiju, i pomalo će se povući u sebe. Nepovoljne okolnosti vesto pretvara u jos nepovoljnije. Omiljeni dezodorans joj je Axe jer se onda oseca na njega. Njen životni moto je sisaj sisu imam špijunku :)

  10. nadma[io si samog sebe...očekuj set seksualnih pomagala i tri silokonske sise (zbog posvećenosti opisivanju mene) veličine 7,5 :D

  11. puca mi brushalter od smehahahahaha :)

  12. pa da...sve je to isto, samo što je slično
    voliš li više desnu sisu ili levu mlečnu žlezdu
    :)

  13. ja ih zovem milojka i radojka, i skoro uvek prilazim od pozadi, tako da su mi obe drage a kad se priheftam ja se nakacim na obe istovremeno...

  14. blago tebi..kada si tako organizovan...

  15. nije to do organizacije nego do kordinacije, znas kada mi jedna ruka polazi od mog tela ka njoj , odmah to radi i druga i to sinhrono :)))

  16. ah..da
    sinhronizacija pokrete...slažem se

  17. Plazmo, vidiš kako se sve u životu vraća kao bumerang. Zezao si mene da sam kapitalac, a sad žene bez tebe na forumu ne mogu da dišu...:)))

    Proklete li sudbine, a? :)))

  18. ups!
    ja dišem uvek ...predražinjo
    evo ostavljam te da se nađeš "drugu" u nevolji
    :)

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.