Pogodi ko sam

  1. Dlane, naravski da je bilo metaforično ovo za disanje, samo se ja malo šalim sa keksićem vezano za stare neke priče :)))

    Samo se igrajte, deco :)))

  2. Ih predrage nije to tako, ipak si ti jelen kapitalac :)) ja ovde samo serem i zatrpavam se glupostima, kod mene nema konkretne akcije, sto se za palacinka boja ne bi moglo reci :)

  3. zašto nam se ne bi pridružio... :)))

  4. ohoho odoh ja da ne smetam :)))))

  5. nemoj keksić..tebe volim ne idi
    molim te :)

  6. hahahahaha :) jes kad predrage ne smes od ellene :)))

  7. e to keksic, ko neko govance :)))

  8. čuj sada...ma niste me razumeli

  9. sto si mi oterala drugara :) predrage dodiiii

  10. doći će, kada ga pusti Mini

    Pera Detliiiiiićććććććć ...keksiiiiiććććć

  11. nemoj da ti odgrizem prst hahaha pa da te zovu čopo hahaha

  12. hajde smisli drugu temu (igru)...
    PlazManCake

  13. nadlanu.mom : Ona vlada dvanaestim poljem iako je to zadnje polje, sastoji se u savladavanju nevidljive prepreke :)) Veoma je intuitivna, ali i haotična, zelja joj je da pronadje skrivenu suštinu života. Kada nesto zamisli u stanju je da to čeka koliko god treba, zato je i prijatelji iz miloste zovu Mica čekalica.
    Obzirom da je slatka, ona strada i trpi uz neizbežan osećaj da je neshvaćena. Spontanost u životu za nju je strana kategorija, pa u tom smislu deluje preterano kruto i nemaštovito. Nema slučajnosti kada je ona u pitanju, sve se desilo ili ce tek da ti se desi. Kada voli, ona voli, voli i ne zali :) Kada se nadje u gostima, popravlja izgužvan prekrivač na krevetu, nesvesno ne dopuštajući drugima da se opuste. Svaka slabost, pa i ona najmanja ima izvanredno logičan uzrok koji neminovno vodi do nje hahaha. Naterati je da prizna gresku, je kao dunuti volu u dupe i ispraviti mu rogove :) eto :)

  14. Pa ti već imaš materijal za sabrana dela :)))
    nadlanu.mom

  15. Hahahahahahahahahahahahahahaha
    Uuuuuuuu, Plazmo, piši čoveče nešto, uzmi lovu :)))))

  16. jesi videla kako sam pogodio za predrage: mislim da je na trecoj strani :)

    Predrazinjo: Od miloste svani Predrage, smrt za sve forumske zene, ciljna grupa su mu misevi mada voli i ostale zivotinje. U zenskom smislu Predrage je jelen kapitalac. Svaka zena koja ga ima treba da je ponosna, jer sve sto ona isprzi Predrage moze da pojede (san svake zene).Voli da pise rime ali samo ako bude zime, ako bude snega on ce sa elenom pod jorgan da bega, jer on je predrag predrago bice,voli pečenje a voli i ražnjiće :)))))

  17. hahaha...prelepo :))))

  18. Vrlo moguće. =)
    Uzgred, nemoj da sam videla da je neko rekao da je ovo kopi pejst! Znamo. Al' nemojte bar zakerati na ovoj veseloj temi.

  19. Aj dajemo jedni drugima japanska imena, da vidimo šta će ispadne? =)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.