U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ha! Ovo znači rat.
Ili još bolje, ovo znači Banovan si, na drugom podforumu? =)
Ја већ почела да оштрим мачеве.
u maru se vec zabola dva maca i mira markovic
Hladno, kišno veče.
Jebote tek sad videh, 2:05
Dve velike prijateljice, probodoše mač kroz moje srce. (jedna i noževe, sramota)
Izdajnici ko i Plazma koji bi samo da se ljubi.
Otišla sam u terminator, drugi deo, maznula silno oružje iz podruma (kad imaju onoliko), pozvala svoju pravu prijateljicu Beatriks Kido (Kill Bill), i izrokala svoje imenjakinje i Plazmu.
Sad mi je žao zbog toga jer moram u zatvor.
Ма неће нико због нас да те 'апси. Има само свима да им лакне.
Munja je iseckala svoje virtualne drugare i završila u ćorki.
Mislila je da ih se otarasila, da može mirno do kraja života saditi krompir i muvati čuvare. Ali, poput 4 jahača Apokalipse, nama stiže u pomoć 4. agregatno stanje! Keks nam daje kratak tečaj prelaska u plazmatično stanje, mi se vraćamo u prvobitne oblike, provalimo u zatvor ( glupo s naše strane, zar ne?? ) , oprostimo ti što si nas ubila, izbavimo te, i svi đuture odemo na po pivo. Di end.
Мара је исукала своја два мача и од плазме направила добар материјал за касато торту.
Marija: zbog ovog što si me nasmejala, popila bih pivo sa tobom. :))))))))))))
Mara: zbog ovog što si me nasmejala, popušila bih lulu sa tobom:)))))))))))
hahahaha.......malo čitam Marijino pa malo Marino i umireeeeeeeeeeem.
А где ћеш боље време за смејање од пола три ујутру кад вештице коло воде.
Setiš se da u ovo vreme veštice kolo vode...pa vidiš da je trenutno samo ova tema aktivna...i...jednostavno se zapitaš.
=)))
marija procitao sam ono za munju, a kad ce ljovisna da progleda :))))
Kad Fernando Kolunga završi svoje s njom.
Pitam se pitam...
Bila je neka emisija pod tim imenom nekada davno u vreme Tita.
Joj što mi nešto nedostaje Tito kad ga već pomenuh.
Kako smo ratovali u Drvaru.
Ja kao oberšturmafirer dobijem zadatak da izvršim desant na Drvar, i sa svojom ss divizijom ubijem Tita.
Taman da ga ubijem, kad ono izdajničko pseto- nemački ovčar, skoči i spasi mu život.
Od tada ja lutam i tražim utehu u opijatima.
hund je skočio i spasao malog jožu
Vaš ratni nedrug ide da spava i da sanja Tita.
Možda ću vam sutra (danas) sve oprostiti.
Nešto sam se uradila od nespavanja.
Laku noć i sanjajte kako pijemo pivo a drugi plaća.
Kriza je jebote, a Marija pije za tri Marije. :))))
marija pije i za tita :))
A onda jednom, kada je duboko uzdahnula i počela da mota svoj treći džoint te večeri, dalje niz uličicu ugleda matorog sedog nemačkog ovčara. Smota munja, zapali, vučjak se približava, i onda joj reče:
Maro, jesi ti još ljuta na mene zbog onoga?
Munja zinula, baci džoint preko ramena, protrlja oči i opet čuje vučjaka:
Maro, nisam hteo, stvarno, al' Tile obeć'o neku salamu, pa češkanje svaki dan, i ja šta ću.
Pribere se munja malo, gleda ga, gleda, dugo, i na kraju ode po svoju zver ( čitaj: njenog pekinezera ) , i zajedno s njom počne da tera vučjaka lajući i režeći na njega.
Poenta: vutra je čudo.
vas dve ste prolupale hahahahahaaha
Nije, promenila sam, čak sam i na profilu napisala, pijem po kućama. Zaključila sam da se to više isplati.
Idem i ja u krpe, laku noć svima
red keksa pa jedna od vas, kao torta bre :))