Ко последњи побједник 131

1. m a j a s a m z a d n j i ! ! !

2. Srkle, ti si glavni na ovoj temi, koliko vidim :)

3. Danas jesam, uz tebe čini mi se.

4. Mene nema tako često ovih dana, nisam imala net, ali sad sam kod kuće :)

5. Kod kuće je najbolje :)

6. Jeste :) Nisam bila više od mesec dana, pa sam se poželela i domaće hrane, menza mi je dosadila, pravo da ti kažem...

7. Znam, i ja sam nekad boravio u domu. Ništa bez sarme i graha.

8. Ma, bude nama i u menzi sarma i svašta nešto, ali kad se sprema za tako veliki broj ljudi, onda se ne može svima pogoditi ukus, dok ovamo majka tačno zna ko kako u porodici voli da jede :) Ali i menza dobro dođe za te pare, na to se ne žalim...

9. E to si upravu. Samo puno ti je to po mjesec dana da ne dolaziš. Ja sam svakih 15 dana kući.

10. Ja sam tako u prvoj godini dolazila, na svakih 15 dana, sad je to ređe... Mislim, nije daleko, nekih 2 i po sata busom, ali valjda se to s godinama promeni, nemam pojma :) Ovako se više uželim svojih :)

11. I tako ja ostado' sama... :(

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.