Ко последњи побједник 131

1. m a j a s a m z a d n j i ! ! !

2. Srkle, ti si glavni na ovoj temi, koliko vidim :)

3. Danas jesam, uz tebe čini mi se.

4. Mene nema tako često ovih dana, nisam imala net, ali sad sam kod kuće :)

5. Kod kuće je najbolje :)

6. Jeste :) Nisam bila više od mesec dana, pa sam se poželela i domaće hrane, menza mi je dosadila, pravo da ti kažem...

7. Znam, i ja sam nekad boravio u domu. Ništa bez sarme i graha.

8. Ma, bude nama i u menzi sarma i svašta nešto, ali kad se sprema za tako veliki broj ljudi, onda se ne može svima pogoditi ukus, dok ovamo majka tačno zna ko kako u porodici voli da jede :) Ali i menza dobro dođe za te pare, na to se ne žalim...

9. E to si upravu. Samo puno ti je to po mjesec dana da ne dolaziš. Ja sam svakih 15 dana kući.

10. Ja sam tako u prvoj godini dolazila, na svakih 15 dana, sad je to ređe... Mislim, nije daleko, nekih 2 i po sata busom, ali valjda se to s godinama promeni, nemam pojma :) Ovako se više uželim svojih :)

11. I tako ja ostado' sama... :(

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.