ФК Јагодина

1. Спасибо большое!

2. са стране Кавани на том чланку десно, ја помислио свашта...

3. Оће бити пренос негде? Мене ова текма највише занима.

4. RTS 2 prenos, i mene lolo

5. Имам неки осећај да ће Јагодина некако да победи, али да ће Руси да их напуне на свом терену.

6. izginuce na terenu.nece proci,al ce makar igrati ko ljudi.ne kao igraci zvezde i partizana.gomila iskompleksiranih pedercica.

7. ДОГОДИНЕ ЛИГА ШАМПИЈОНАААА НАНАНАНАНА

8. Sanitarni čvor
    izginuce na terenu.nece proci,al ce makar igrati ko ljudi.ne kao igraci zvezde i partizana.gomila iskompleksiranih pedercica.

То, тај фазон, капирам да обе утакмице долази ГГ.

9. Uh, kolko me vata neka trema pred tekmu, nemate pojma. ko da ja treba da zaigram tamo, a ne samo da gledam

10. Е, ал стварно ме радује изјава ове лобање из управе. Изгледа да раде, да се труде, имају амбиције. Одлично би било кад би добили четврти клуб у лиги који озбиљно ради, можда ове године испуше, ал следеће ће можда бити бољи жреб па прођу, победа по победа, поенчићи се скупљају за нашу лигу, и можда будемо у неким колима повлашћенији или тако нешто. ВАЈ НОТ!

11. Je l' ima prenos negde?

EDIT: Vidim sada RTS2. Do jaja.

JEBI JAGODINO
    GLUPE RUBINE
    GLUPE RUBINE
    GLUPE RUBINE!

12. DOLAZE RUSI DONOSE INVESTICIJE

13. İmam osecaj da ce Jagodinci ovo odigrati jako srcano.

14. odigrace.nisu picke ko oni pedercici iz titovih blizanaca.pedercici popuse sipcu da ih ugura u neki klub i onda mi srbuju.nabijem ih sve na kurac,mamu im jebem.

15. Ajde Jagodina! Jebite Rubinoeee! Igrao sam na ludom tiketu X, nemoj me razocarate. Rubin nije pobedio u gostima od kad je gavran pocrneo (mislim na Evropu).

16. Ajmo Jagodinciiiiiiiiii!

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.