Prijava

БОЉЕ ПАЛМА НЕГО ЋОКИ ЋОРАВИ!

JEBAĆEMO JAVORA KUP JE NAŠ DO BELE SE IGRA DO BELE SE IGRA BRE!

Љуљај Јаворе.

ћурани, јебаће вас мишковић!

Јаворе очерупај ћуране.
http://www.youtube.com/watch?v=MqiwJ3lzSho

OPREM 4:1 I JOŠ SE DO BELE SE IGRA BRE DO BELE!

Како су покрали јавор људи моји

IEMO U FINALE HEHEHEHEHE
DIE ZVEZDA DIE PARTIZAN NEMI GI IČ HEHEHE

ЈАГОДИНА ДОМИНИРАААА!

Палма вам купио финале.

Pa baš i ne verujem, nije on u tom fazonu da kupuje sve i svašta. Što bi on nešto kupio kad ne mora da se plati? Njemu obično to daju tako, jer se može, da se ponudi, domaćinski, a zna se da ljudi kao što je Palma to ne zaborave, ruka ruku mije. A ugrejalo ovih dana, ide leto, pa gde ćeš ako ne u akva park? Sagradili i hotel Hill, lepo ga uradili, svecki, rekoše mi.

Pričao mi čovek kako treba da se bude umetnik da uzmeš pare kao sudija na utakmici i da ne dobiješ batine. A drugi lik mi pričao da na utakmici može da se dosudi 20 kornera, i to bez problema. Za 100€, ako ne i manje.

Ali najbitnije je da se tera lopta, a lopta je okrugla, može i u korner, ali je sve tu okolo naokolo šesnaesterca, što bi se reklo - kraduckanje, a tome se gleda kroz prste.

Jagodinu obožavam još onomad kad bvdlga javio dojavu ofka jagodina 2, prodaja. I tad sam počeo da ih pratim na tiketima, kad je Palma počeo da kupuje tekme od pazaraca, javora i tako tih kuraca !!!

LJUJAJ JAGODOOO!!!!

I do jaja je ovaj stadion što je u planu, mada bilo ih je šurnaest u planu u ovoj zemlji, nadam se da će se ovaj projekat ostvariti

А ђе је план, ја нисам успео да нађем ништа? А тео би да видим шта то оће Палма да гради? И оће ли му Мрка помоћи?

JEБАЋЕМО РУБИНА!11