ФК Јагодина

1. БОЉЕ ПАЛМА НЕГО ЋОКИ ЋОРАВИ!

2. JEBAĆEMO JAVORA KUP JE NAŠ DO BELE SE IGRA DO BELE SE IGRA BRE!

3. Љуљај Јаворе.

4. ћурани, јебаће вас мишковић!

5. Јаворе очерупај ћуране.
    http://www.youtube.com/watch?v=MqiwJ3lzSho

6. OPREM 4:1 I JOŠ SE DO BELE SE IGRA BRE DO BELE!

7. Како су покрали јавор људи моји

8. IEMO U FINALE HEHEHEHEHE
    DIE ZVEZDA DIE PARTIZAN NEMI GI IČ HEHEHE

9. ЈАГОДИНА ДОМИНИРАААА!

10. Палма вам купио финале.

11. Pa baš i ne verujem, nije on u tom fazonu da kupuje sve i svašta. Što bi on nešto kupio kad ne mora da se plati? Njemu obično to daju tako, jer se može, da se ponudi, domaćinski, a zna se da ljudi kao što je Palma to ne zaborave, ruka ruku mije. A ugrejalo ovih dana, ide leto, pa gde ćeš ako ne u akva park? Sagradili i hotel Hill, lepo ga uradili, svecki, rekoše mi.

Pričao mi čovek kako treba da se bude umetnik da uzmeš pare kao sudija na utakmici i da ne dobiješ batine. A drugi lik mi pričao da na utakmici može da se dosudi 20 kornera, i to bez problema. Za 100€, ako ne i manje.

Ali najbitnije je da se tera lopta, a lopta je okrugla, može i u korner, ali je sve tu okolo naokolo šesnaesterca, što bi se reklo - kraduckanje, a tome se gleda kroz prste.

12. Jagodinu obožavam još onomad kad bvdlga javio dojavu ofka jagodina 2, prodaja. I tad sam počeo da ih pratim na tiketima, kad je Palma počeo da kupuje tekme od pazaraca, javora i tako tih kuraca !!!

LJUJAJ JAGODOOO!!!!

I do jaja je ovaj stadion što je u planu, mada bilo ih je šurnaest u planu u ovoj zemlji, nadam se da će se ovaj projekat ostvariti

13. А ђе је план, ја нисам успео да нађем ништа? А тео би да видим шта то оће Палма да гради? И оће ли му Мрка помоћи?

14. JEБАЋЕМО РУБИНА!11

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.