Vukajlija za sva vremena

  1. Vrlo jednostavna stvar. Verujem da bi bilo od značaja da se, pored odabranih postera, definicija, foruma, četa..Uvede opcija koja bi direktno vodila na mesto gde su odabrane kultne definicije kratke forme. Siguran sam da dobar broj vas kolega već ima na umu par dosetki za koje smatra da bi neizostavno trebalo da se nadju uvrštene u ovu skupinu. Ukoliko administrator i moderatori ozbiljnije razmotre ovu sugestiju, ideja bi vrlo lako mogla biti sprovedena u delo, poštovanjem odredjenih kriterijuma u vezi odabira. Naime, na autorima bi bilo da predlažu, na vlastima da biraju. Putem glasanja, otimačine, tuče..Na vama je da odlučite.

  2. All Stars neki a? Ili bolje rečeno, hall of fame?

  3. Па како иновације брзо стижу на вукајлију, очекуј да ће већ сутра бити спроведено у дело! Али добар приједлог.

  4. Kad dodju ljudi da im prvo ispadaju takva objašnjenja ;)

  5. ADMINISTRATOR DURADI NEŠTO!

  6. Људи, што уопште отварате теме са предлозима?

  7. JER NADA POSLEDNJA UMIRE

  8. :čeka da neko postavi sliku Kaizena boli kurac:

  9. Aj stavi neku definiciju.

  10. Podržavam ideju o/

  11. jeste kad su rd i straja 60% tih kratkih napisali a vala javljali bi se samo njihovi fanovi i predlagali.
    PREDLOG ODBACEN!

  12. za. ako nece kamzenj, onda da se postavljaju odje.

  13. Ok ideja ali sto samo kratke forme?

  14. Ово ме подсјети на ону тему што је Френки мешчини отворио и одржавао. Најјачи коментар дана, најбоље ово, најбоље оно.
    Било би добро кад би се направио посебан одјељак под називом рецимо ''Вукајлија данас'' и по узору на ту тему да се убаци најбоља дефиниција за тај дан, најбољи постер, најбоља реакција, најбољи коментар, најбољи пост, најбољи принтскрин, итд. Е сад, с обзиром да већ имамо мјерило за квалитет садржаја на календару, а ако би убацили у овај дио сајта и нерегистроване људе који посјећују сајт то би можда другачије било поредано (и неке друге ствари би испливале на површину), ја бих у ту сврху предложио неку врсту лајка. Не лајк буквално јер асоцира на фејс лајк а то нам баш не иде у прилог, него тако неки курчић у облику рецимо курчића (хехе) на свакој дефиницији, постеру, реакцији, посту и коментару... и ствар која има највише курчића у свом одјељку била би постављена у ''Вукајлију данас''.
    А убацивање нерегистрованих посјетиоца - поред тога што би показало мишљење буквално свих посјетиоца сајта, спријечило би малверзације одређених групација овде на сајту које се лижу међусобно.

    И ето тако мало да серукцам к'о и обично кад попијем...

  15. Citajuci tvoju zadnju recenicu sam zakljucio da si alkos

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.