Prijava

Стеване, постови су ти смор и превише моралишеш. Јебало те пропадање сајта и форума.

Елем, једном сам покушавао да будем ђентлмен и неку рибу пустио преко реда, као, није у реду трудница да чека...па набацио онај кез како радим исправну ствар. Онда ми она дрско са киселим изразом лица одговара "Ја нисам трудна, дебела сам"

Било неклико људи око нас, одмах је завладао тајац и она непријатна тишина.

курчио се ја у трећем разреду како знам да проваљујем шифре на бициклу, тј да оккључам онај курац за закључавање, да погодим бројеве. А то сам причао јер сам знао братову шифру који је ишао у два разреда изнад мене а дошао је бајсом у школу. И сад после школе као ја да се докажем да знам да откључам, прилазим бајсу и почињем, пешес минута - ја видим нешто неће, кад оно излеће школска чистачица са учитељицом. ЈЕБОТЕ ЛАДННО ЈЕ ИМАЛА ИСТИ БАЈС КАО МОЈ БУРАЗЕР. и ухвате ме и оптуже да сам хтео да украдем бајс.

Кад сам био млађи, нешто око 17те, значи у прошлом веку, позове мене једна риба да идем код ње у Зајечар..била сама кући пар дана. Водећи се не знам којом логиком, ја одлучим да апстинирам од шамарања мајмуна, неких пар дана докк не одем код ње. Шта ли сам очекивао да добојем тиме, и дан данас не знам.

Брате, дођем ја код ње..касније звршимо у кревету...и исте милисекунде кад сам је скинуо, а нисам јој ставио ни једном..кренем да свршавам као ватрогасно црево на најјачем притиску..и чаршав и постељину и њу..све ја то лепо одрадим.

А онда као да сам ја женско, брзо отрчим у веце. Излазим после пар минута из клоње..а ова риба соји испред и држи гомилу оних чаршава у руци, понела за прање.

jjaoooo главни сам заборавио.

привео ја неку рибу, празна гајба, скинем ја њу, кренуо, кад оно неко звони на врата. Ја брзо отрчавам, њу затварам у собу, огрнуо се неким пекиром, отварам врата кад оно ћале. не знам шта да му кажем. реко идем да се купам, јеботе, го сам имам само пешкир. он улази у собу, а она у соби до те у којој је он, не знам шта да радим, ако је видим најебао сам до краја живота има да ме спрда. И ја њу и њене ствари у веце са мном, и ја се купам пред њом (да би ћале као чуо воду) ,и ваљда ћале сконта и оде.
А ЈА КРЕТЕН ЗАБОРАВИО ДА СКЛОНИМ ЊЕНЕ ПАТИКЕ КОЈЕ СУ БИЛЕ КОД УЛАЗНИХ ВРАТА.

сутрадан му је прва реченица била : е идем ја да се купам

колко лажете коњ вас јебо

Ja sam u Beču pre 3 godine kupila 2 leve baletanke crne na bele tufne. I dan danas ih nosim...

Ali to i nije blam, više je idiotluk...

мени једном капнуо кечап на предњи део белих панталона, сви су мислили да сам добијо :(((( и то све гледала моја симпатија која се смејала са целим одељењем

Не могу да верујем да дозвољавам себи да се
увучем у бламатична и јефтина напушавања
која форсирају нимало креативни ликови
жељни пажње као што су Панинаро, Боб Рок,
Маестро, Рајдер, Тилмо... Наравно, сви набројани
ће ово прочитати и знам да ће кренути са још једном рундом засеравања форума, али ипак се
надам да ће бар неки извалити да ово више не
личи ни на шта. Било је доста лоших периода
на форуму, али мислим да је ово зајебало све
досад. Немојте да схватите ово као "ал је некад
све било супер" јадање, већ као "који сам ја дебил навучени, кад ћу почети макар по мало
да се удаљавам?"

A ja? Jel i ja smaram ko Paninaro,Bobo, Tilmo? Liči mi da da.
I mene je blam što mi ovaj sajt oduzima vreme.
Propao sam, samo mi je vuka ostala :(

daj nemojte se svađati, ovaj sajt je nekad služio za zabavu :/

Знао сам да ћу морати додатно да појашњавам шта хоћу да кажем. Немам ја ништа против да се људи ту и тамо на брзину испрозивају и притом да нама са стране буде занимљиво, да се насмејемо... Али ова дозвола да се вређамо и пичкарамо, довела је до тога да неки људи само то раде, а притом су досадни. И још то преносе на сваки кутак форума. Дођем да видим шта су људи подијелили са Вукајлијашима, јер ту често може да се нађе нешто интересантно и онда видим 4 стране Тилмове и Рајдерове расправе, рунда број 274. Уђем на на неку нову тему, већ на другој страни упали Панинаро и Дилан Дог са намером да се препиру са неким. На трећој теми БОБ РОК ЖВАЋЕ ГОВНА И ПЉУЈЕ ЉУДЕ ТИМЕ. Значи, нисам никакав Кофи Анан, нити моралишем, већ вам говорим да сте досадни ко буве и не може човек да вас избегне, јер досите своја такмичења у напушавању на сваку другу тему.

A ja? Jel i ja smaram ko Paninaro,Bobo, Tilmo? Liči mi da da.

Ти си ми мало чудан, некад умеш да будеш незанимљив ко Боб Рок, а некад да заблисташ, нарочито у тандему са Пезосом. Не знам што ти озбиљно одговарам на овај шатро трол пост, ели ето ти.

тако је стивене

Мрзи ме да принтујем. Ево савршеног примера.

Napuštena mesta/zgrade u NS/BG

Bоb_Rock

TRAŽITE MESTA DEĆETE DASE DROGIRATE JELI DROGOŠI

pre 37 minuta

Sanitarni čvor

cuo sam neke spike da je ispod gradilista ogromna podrumcina.k'o skloniste.ima i logike jer ima neki upad tu.vdis da je prostor ogroman,al se gubi pogled.mracno ka u prkno.

pre 20 minuta

Bоb_Rock

E TU ĆU DA TE SILUJEM I TO BAŠ U PRKN0 KAKVE LI IRONIJE

pre 5 minuta

Који курац?

STIVEN ZA M0DERATORA

daj i za mene neki primjer, neozbiljno je da optužuješ bez dokaza.

STEVAN NE MORALIŠE ON SAMO ISPRAVN0 RAZMIŠLJA I UKAZUJE NA PROPUSTE M0DERATORA SAVETUJE NAS D0BRONAMERNI KRITIČAR VELIKI PRIJATELJ SVAKA ČAST TI SI NAŠ JELKO KACIN

Gonite se u kurac moroni. Ajde mrš u Milov čmar paninaro, a ti Bob Rok idi drkaj ćaletu komunjari.

LUDI ČAČE NEM0J MI DIRATI U PORODICU STVARN0 NIJE U REDU. IPAK TREBAM0 POSTAVITI GRANICU PREKO KOJE SE NE SME IĆI, A TO JE UPLITANJE PORODICE U MEĐUSOBNE PREPIRKE.