Pa nije... Testovi kakve radi npr. Mensa bas mere samo osnovu inteligenciju, nema razlike izmedju drvosece i doktora nauka, doduse crncu iz sume bi morao da objasnis koncept papira, olovke i pisanja prvo...
kad neko pomene reč "smor" u bilo kom kontekstu, to je već crvena lampica koja označava znak mentalne šuntavosti - nikad mi nije jasno kako neko od vaskolikih interesantih i zanimljivih stvari na svetu može biti smoren.
Mene smara većina stvari i malo toga mi je izistinski smiješno. Mislim da smaranje nema nikakve veze sa mentalnom "šuntavosti".
Na osnovu Njutnovog modifikovanog zakona inercije misli. Ako si u stanju da misao brzo pokreneš, lako joj menjaš smer i bez problema je obuzdavaš kad to okolnosti nalažu, verujem da ti je inteligencija za respekt. Jedino nisam siguran kome je to važno.
ne mora da je inteligentan, samo da nije iritantan.
Ја сам добио из Енглеске примерак теста из 1977. године од Ирфана Менсара и резултат ми је 190цм.
едит: Могу и на пвт да вам проследим.
radjarde, šta da proslediš na pvt? kurac, test, iii irfana?
dreknem MINIMINAL, pa ako zna da nastavi
Ja sam jednom u MENZA-i tražio pasulj i bečku a tetkica mi rekla: "Dečko, nije ovo bečka nego Karađorđeva, glup si."
radjarde, šta da proslediš na pvt? kurac, test, iii irfana?
Тест, тест, али озбиљно. Не бих да шаљем курац, нисам задовољан његовим резултатом на менсиној скали. :(
dreknem MINIMINAL, pa ako zna da nastavi
Слушајте човека. Ја се за себе не бринем.
mmmmm karađorđeva....
to rade genijo
Intelekt: http://vukajlija.com/forum/teme/922-dakle-filmovi?strana=293#post_2202399
procenjujem i inteligenciju moderatora što se nisu dosetili da promene naziv teme i zbiju pošalicu primerice 'na osnovu ĆEGA procenjujete..' !
ćega su gaće
Koliki sloj jurokrema stavi na šnitu hljeba.
Ok brate, ajde daj taj test inteligencije onim crncima što žive po šumama i prašumama. Imaće skor 0.
Pa nije... Testovi kakve radi npr. Mensa bas mere samo osnovu inteligenciju, nema razlike izmedju drvosece i doktora nauka, doduse crncu iz sume bi morao da objasnis koncept papira, olovke i pisanja prvo...
Izvinjavam se , ja sam retard... Kako se koji moj lepo kvotuje na ovom sajtu?
Mene smara većina stvari i malo toga mi je izistinski smiješno. Mislim da smaranje nema nikakve veze sa mentalnom "šuntavosti".
Sto se mene tice ukoliko neko nosi clansku kartu biblioteke u prednjem dzepu jakne taj je za mene inteligentan covek... Ili barem cesalj za brkove...
Mislim da je Luks više mislio na globalnu sliku o svetu. Ako ti je život dosadan i dosađuješ se, fakat je da si mutan u glavu.
Ufatiš tekst koji hoćeš i pre njega napišeš
CITAT a posle njega TATIC
procenjujete nečiju
inteligenciju
Na osnovu Njutnovog modifikovanog zakona inercije misli. Ako si u stanju da misao brzo pokreneš, lako joj menjaš smer i bez problema je obuzdavaš kad to okolnosti nalažu, verujem da ti je inteligencija za respekt. Jedino nisam siguran kome je to važno.
HRASTE dobro si ti to uradio jednu stranu ranije, smao si loše otkucao TATIC pa ti zato nije pokazalo. Neko slovo si čini mi se zamenio tada.
"citat josif tatic"
Ma jok. Da probam sa Ejdusom?