Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ми од 60 до 100 кила.
Савршени другим ријечима.
Ми плијенимо појавом и складни смо, а не ка' ови што су неухрањени и ови што им роба пуца.
Мени пуца роба од мишића хехе
Размијените мишљења о томе како сте савршени у односу на ове изнад и испод... Како једете, како јебете, како бива то савршенство тако из дана у дан?
E tu ja spadam!
Убаци преко 190 цм да се ријешимо шкарта лоло
Ja , sam u srednjoj kategoriji, mada se osjećam ko stokilaš i želim da budem jedan takav, kaže ćaća da je čovjek bez meter ništa, a ja jedem ko međed i opet se ne mogu ugojiti , kaže ćaća od od otrovluka, al aj da se druzim
Е тако! Ми углађени, фини, згодни и све то у суперлативима.
Ове пикљаве и масне ко јебе!
СМарко, питај људе како одржавају савршену линију и све то. хехе
192 OPAAAAAAA
193 cm i 74 kila OPAAAA
Да ме у'ватите за курац са преко 190 хехе.
181!!!
Мала гидро, то се изнивелише у хоризонтали. хехе
Ја 175, кратак сам, ал ми зато искочила стомачина.
Мислим да би требало да се отворе теме за сваку комбинацију килаже и висине посебно.
Da se učlanim i ja sa 71 kg. Kilažom sam zadovoljan, a opštom kondiciom i nisam baš.
Pošto sam svojevremeno imao 82 kg sa tendencijom daljnjeg rasta, morao sam preduzeti određene mjere. A to je bila nekakva dijeta koja je trajala 3 mjeseca, a nakon toga prosto sticanje navike da se manje jede. Svega, samo manje. I tu se vrtim već dvije godine od 68 do 71 kg, fala Bogu.
Još jedino pravilo jeste da se ne uduplavaju obroci. To je vrlo bitno. Imate pravo i na nezdravu hranu i na fast food i na slatkiše. Dese se te "greške". Ali ono što je bitno, je ako si već pojeo napolju burek, onda nema ručka kad dođeš kući.
A ranije mi se znalo desiti drmnem burek oko dva, a u četri ručam, kao da nisam ništa jeo od doručka, e to ne valja, od toga se deblja.
A sam burek ti neće škoditi, ako ne jedeš poslije njega ništa do večere.
183, 81.
183,64, i necu da se menjam.
Ti idi u onu Aušvic kategoriju.
178, 80, grudi jaka trojka, volim duge šetnje rečnom obalom u sumrak i skupljam presovano cveće.
Dobar dan. :)
ja jeo ne jeo uvijek oko 80-83 kile, zato pijem, pošto bacanje para na hranu mi nema smisla, kad se ništa ne prima, niti idem u kategoriju ispod, konfekcijski gradjen čova
Često imam problem s kašnjenjem na poso zato što kad ujutro uđem u kupatilo i vidim se u ogledalu, nikako ne mogu da se načudim kako neko može biti savršen u tolikoj mjeri. Sve kao krenem, pa se opet vratim, sve kontam - pronaćiću neku falinku. Al mrka kapa... Bojim se da se stanje vremenom uopšte ne popravlja, naprotiv - sve sam kuliji. Srećom, na poslu me razumiju, vide ljudi, ni njima nije jasno kako je moguće...
Variram 5-6 kila bez obzira na doba godine. :)
Sa 62 kilograma ja pripadam ovde! Doduše izgledam neurhanjeno jer sam visok 188 cm, tako da je 62 malo.