U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja imam 48, sad sam kupio 49 i jedna sam naso broj...i u neke patike 48 ne mogu da stavim nogu
gde kupujete patike? gde ima radnji za nas u vecim gradovima?
Ја 47.
Ovdje su se već neki žalili :D
И ЗА ВИСИНУ ТРЕБА ТЕМА!
Ја носим 46. и увијек нађем одговарајуће патике. Ај, сад ви. :) <3
Pa đe kupuješ sunce t jebem u brodogradilištu ?
de nadjem...tesko je
Ја сам граница са 46-ицом..
Evo mene sa 46 ili 47
triso, ti otvori temu za sebe i tebi slicne
Ошишај се на ћелаво и добродошао си!
ВУКАЈЛИЈО, НАПРАВИ ТЕМУ ЗА НАС КОЈИ НОСИМО ТАЧНО 46, ОВАКО ВИШЕ НЕМА СМИСЛА ДА КОЈЕКАКВИ РАСПАДИ ИМАЈУ ТЕМЕ, А МИ НЕМАМО. КАЗАНЕ ХАПСИ!
Aukurac 44-5. Vidimo se ljudi.
АЛО МАЛИ МОРЕШ ШУТИТ? НАПУСТИ САХРАНУ!
Jel' mogu ja? Al' ja nosim i sandale preko 46...ne samo patike...
Da li sam ja normalan?
kako se uzme kurde, ako mozes da obujes i vece onda valjda da, a ako mozes da obuces i manje, onda ne
45/46.
Jbg, ne mogu ništa manje od 46...čak ni japanke! ;-)
46-46,5. buraz nosi 48.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/16737_10151605956508662_1720291892_n.jpg
vid kako lep lampion
Је л' се осјећаш довољно удобно кад обујеш 46? Ако ти је тај број мало превелики, замолио бих те да обришеш коментар и напустиш тему.
Ja nosim 47, 48. Ali znam ortaka koji inace ima 18 godina kao i ja, koji je u SEDMOM razredu nosio broj 50! PEDESET KRVTIJEBEM! Jos uvek nosi 50, stala mu je noga sa rastom.