Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://www.imdb.com/title/tt2279306/?ref_=fn_al_tt_1&licb=0.48862576531246305
Frikom valjda ima taj iz Holandije, a ostali su mi neki nepoznati koji uvoze iz Poljske... Sve u svemu, video sam 4 razlicite vrste pomfrita, nijedan nije napravljen od krompira iz Srbije...
Чекај бре, ти севернокорејанци имају камере? Невера :) Имаш линк за скидање можда?
Nemam, nisam gledao film. :) Sad ću da pogledam pa ako nađem šaljem u PVT.
Eno ti ga na pirate bay. a ako ti ka ja nekad pojma nemaš šta je pirate bay slobodno reči da šaljem PVT.
I ovaj.
http://www.imdb.com/title/tt0765849/
Бацих на скидање, фала лепо! Ал нема ни 400 мб, има само коцкице да гледам :/
Verovatno je koriscen x264 kodek i zato je manji film, ali opet mi nije jasno kakve veze taj film ima sa ovom temom... :)
Pa nema neke veze ali ja sam čuo, zapravo čitao da vjerovatno ljude u Sjevernoj Koreji drogiraju da bi izvukli maksimalan radni kapacitet iz njih. I da su mirniji. A i ima nešto u ljudskoj prirodi pa voli da gleda nesrećnije od sebe. To nam daje neku vrstu olakšanja jebiga.
http://www.youtube.com/watch?v=6NMr2VrhmFI
http://vukajlija.com/recnik/autori/41620
A videla sam je. :) Nije odgovorila na moje komentare. :)
Sticajem okolnosti imao sam dosta ekonomije na smeru, na kraju sam stavio prt na čelo i zaključio - jebote ja bih po završetku škole trebalo da budem neki teški izrabljivač :) Tako funkcioniše moderno ratovanje - ekonomijom i resursima. Podmetneš (to se radi decenijama) dve - tri poslušne vlade da upropaste ekonomiju zemlje, uvuku je u kredite, prodaju izvore vode, nafte, ruda..Kompanijama na 300 godina, i dobiješ zemlju izvoznika jeftine radne snage.
Toliko smo zaduženi i zavisni od kredita da e u svom dvorištu ne pitamo skoro više ništa. Nećeš GMO? Nema kredita! Nećeš da daješ vojsku i aerodrome za mirovne misije? Nema kredita! Nećeš kako ti ja kažem? Evo ti sankcije, blokada na uvoz, izvoz..
Danas su sve zemlje članice istih organizacija. Ako se zameriš jednoj, sve ti okreću ledja. To se zove monopson.
Jedino rešenje su, izgleda, kuka i motika. Uostalom ima nas šest miliona, a ne možemo da se izborimo sa šakom kriminalaca na vlasti i oko nje.
Da se vratim polaznoj temi.
Već dve godine sam na alkalnom načinu ishrane (80% alkalne i 20% kisele hrane) i na tronedeljnoj detoksikaciji jednom godišnje.
Povod je baš onaj s početka priče, bolest u familiji. Neugodno nasledno opterećenje malignim bolestima.
Elem, toliko trubim o tome, a samo se nekiliko ljudi primilo...a svima nam je bolje. I tako je jednostavno, brzo, lako i prijatno....
Homeopatski lekovi su džabe, prizvodnja krajne jednostvana, efekti nisu zapanjujući. ALI, ukidaju teren zarade klasične farmakomafije i tako su dospeli na stub srama. Na njih pljune svako ko prođe. A da ne spominjem Bahove kapi, cvetne esencije i sl!!!
A narod je zaveden...moja sestra je farmaceut i često imam priliku da je slušam dok radi. Apoteka je jedna obična prodavnica i pomoćno lekovito sredstvo se može svakom uvaliti. Svaka apoteka ima lek za sve.
Jednom je bupila sredovečna dama sa željom da kupi najbolje vitamine. Ona misli da su to najskuplji preparati. Moja sestra joj preporuči nekakve, a ona spazi teglu sa vitaminima namenjenim trudnicama i dojiljama. 'Oće baš to. Lepo joj je objašnjeno da, pošto nije ni trudna, nit' doji- da joj to nije potrebno. Ma jok !! Kupila je 2 tegle sa po 5674 kasula.
Шта му бре то дође?
http://www.scribd.com/doc/32461174/Alkalizirajte-ili-umrite
Ako oduzmeš lakrdijaško podilaženje nepismenima, otvara se suština.
I da, ne treba obrašati pažnju na naslov. Kretenski je.
Inače, knjiga me nije motivisala jer sam je dobila godinu dana nakon izmene režima klope.
Koristim je kad treba da proverim pH neke namirnice.
majav, ti beše lekarka?
- Čaj od nevena - osušiš cvet, potopiš preko noći u hladnu vodu, ujutro ostatak prokuvaš u ključaloj vodi jedan minut, procediš i pomešaš sa vodom u kojoj je preko noći stajao, piješ po gutljaj kad se setiš. isti organizam od svih mogućih govana.
- Bundeva - redovnom konzumacijom smanjuješ rizik od dobijanja raka za 70 - 80%
- Proso (zrnevlje koje jedu papagaji) - pojedeš šaku dnevno, ili prokuvaš u nekoj čorbi, čisti od toksina, puno vitamina b-17
- Koštice od kajsije (jezgro), koštice od jabuke, kruške, limuna..Gotovo sve koštice su pune vitamina b-17 koji je bukvalno otrov za kancerogene ćelije. Protiv tog vitamina se vodi kampanja već više od 50 godina i sistematski se odstranjuje iz svakodnevne ishrane, danas se genetskom modifikacijom odstranjuje i iz semenki.
- Čaj od koprive, crna rotkvica, celer, cvekla, pečurke..Ne mogu reći da sam se zdravo hranio veći deo života, no u poslednje dve - tri godine sam sticajem okolnosti dosta poveo računa o ishrani. Ubrzo se navikneš, imaš bolji apetit, bolje spavaš, lakše se razbudiš - duže živiš :)
Vrlo prosta stvar, lako razumljiva - liberalni kapitalizam je od čoveka stvorio čoveka zavisnog od civilizacije i polako ga ucenjuje. Ovo je moderni robovlasnički sistem na koji sami pristajemo, nesvesni u kojoj meri su resursi - zemljište, voda, seme..U rukama malog broja ljudi.
Koka kola poseduje 90% izvora pitke vode u Srbiji, ej bre! Koliko sutra počeće da je prodaju za 1500 dinara po litru, i šta ćeš moći da uradiš? Ne znam koliko ste ispratili situaciju sa kukuruzom i kancerogenim materijama u njemu. To jedu životinje koje jedeš izmedju ostalog i ti.
Prošle godine se dogodio genocid nad pčelama koje su kupile polen sa suncokreta - masovno stradale. Alo! Insekt toliko otporan i sposoban, ugine u dodiru sa suncokretom od kog se pravi zejtin na kom većina ljudi sprema hranu svaki dan!
Za koju godinu ako ljudi nešto ne preduzmu, bićeš prinudjen da se čipuješ kako bi mogao da pazaruješ u prodavnici. Danas te zakon tera da vakcinišeš dete, iako si svestan da stotine hiljada dece širom sveta od te vakcine zapati autizam i ko zna šta.
kakvi bizarni postovi na ovoj temi