~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. Pa u pola 8 da krenem iz Studenjaka...

2. Meni studenjak na pljuvometar, iz 33-eg sam. Ajmo zajedno

3. Važi, samo ne znam gde je tačno taj blok, gde bismo se mi našli onda?

4. Dvoje su se tako smuvali.

5. Moj blok je ulicu dalje od studenjaka, možemo se naći na ćošku omladinske i djindjica. Ako znaš gde je

6. Ja postujem samo da ne bi svi avatari na strani bili crno-beli.

7. eво мало сепиа :3

8. Pozdravljam sve goste koji su došli, nažalost po ovem lošem vremenu, koji nije mog'o da se održi okupljanje jer bilo je strahovito je nevreme, opšti pljusak je bio (NOT) . Pozdravljam sve goste koji su došli i koji nisu došli, a kao što ja imam jednu dužnost moderatora okupljanja, pozdravljam sve, a posebno sve koji su došli sa sajta Vukajlija. Mwa!

9. Znači meni je bilo do jaja dobro (molim sve da batale fore na konto ovoga ''do jaja'' :))
    Sjajna ekipa teških ludaka lololo

10. Dečko, što si mi oterao post unazad??? Molim te da ga sad kopiraš sa sve mojim imenom da se vidi1!1!

11. messalina

Pozdravljam sve goste koji su došli, nažalost po ovem lošem vremenu, koji nije mog'o da se održi okupljanje jer bilo je strahovito je nevreme, opšti pljusak je bio (NOT) . Pozdravljam sve goste koji su došli i koji nisu došli, a kao što ja imam jednu dužnost moderatora okupljanja, pozdravljam sve, a posebno sve koji su došli sa sajta Vukajlija. Mwa!

Evo izvolite, izvinjavam se :)

12. Еее до јаја је било, баш сам се супер провео, посебно ме одушевио Оланик.

13. Еее до јаја је било :)

A baš sam lepo zamolio :)

14. Za slike ćeš morati da sačekaš Natnat, čini mi se da je samo ona imala fotoaparat.

15. Ludi Čak, Fejzbukmanijak, Džoni i Ela Kurajberi, Natnat, Mesalina, Jebač, Vita, Ninka, Ombre, Niko Ćosavić, Buri, Traćica, Srna, Debeli pacov, Industrijal, David, Kristina, Ne zaboravi me, Lemaja, Predražinjo, Reme, moja malenkost i nekoga sam 100 posto zaboravio.

16. Buri, Forget-me-not, Lemaja...
    EDIT: Rekao je i Buri i Lemaja, ne vidim dobro.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.