Bilo je lepo na okupljanju. Drago mi je što sam upoznao još par novih ljudi sa sajta. Ekipa bila odlična, nisam pio borovnicu i ako to neko kaže to su insinuacije koje se lako mogu potkopati kada Nata okači slike na kojima će se videti da je to crno pivo lololo
Ela, Gonzo i ja smo zapalili pred ponoć, umorni smo bili, al' mi je baš drago što sam bio. Jeste, Bačje je Darko lazić i to je sada jasno lololo
Šta da kažem, osim i onoga što sam uvek oko VOS-a govorio, da je neverovatno da je svako sa sajta gotivan na neki svoj fazon i da se uklopimo k'o ništa bez obzira na godine, afinitete, pa čak i na klub za koji navijamo :)
Stvarno je bilo dobro.
Inače Gonzo, sendvič je leg'o ekstremno dobro i nisam jeo kući.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
lepo, lepo
marvel, tračica, lemaja....
Rekao sam i za Forget me not, samo na srpskom :)
mess, dobro vino bilo? ;)
E to je to, onda ovih 22 što si nabrojao + ti + Marvel i to je 25! Mislim 24!
lemajić, odlično! :))
Ma pivo je keva :)
Јел било констатовања да је Јебач исти Дарко Лазић?
To je prvo što sam rekao kad sam čoveku pružio ruku da se pozdravimo :)
+1 lolo
Kako ste prošli kod Vitomira?
Bili ste zabavni, fantastični, slatki, veseli, fenomenalni!!!!!
+100 za prvi utisak za Burija, Industriala, Pacova i Marvelja :)))
Pozdrav svima.
Bilo je lepo na okupljanju. Drago mi je što sam upoznao još par novih ljudi sa sajta. Ekipa bila odlična, nisam pio borovnicu i ako to neko kaže to su insinuacije koje se lako mogu potkopati kada Nata okači slike na kojima će se videti da je to crno pivo lololo
Ela, Gonzo i ja smo zapalili pred ponoć, umorni smo bili, al' mi je baš drago što sam bio. Jeste, Bačje je Darko lazić i to je sada jasno lololo
Šta da kažem, osim i onoga što sam uvek oko VOS-a govorio, da je neverovatno da je svako sa sajta gotivan na neki svoj fazon i da se uklopimo k'o ništa bez obzira na godine, afinitete, pa čak i na klub za koji navijamo :)
Stvarno je bilo dobro.
Inače Gonzo, sendvič je leg'o ekstremno dobro i nisam jeo kući.
Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem. Ako vam je za utehu, neću moći ni sledeći put.
Al' te zato Tulume na VOS-u čeka mesto u postavi uvek :)
Pa to je samo zato što sam superstar, inače me ne bi zvali. :)
hehe pa kad imaš tu tehniku i Acu Lukasa na avataru :)
ovde će se održati sledeće okupljanje. ima doosta mesta, povedite kog 'oćete :P
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538641_528537540500595_851504802_n.png
Fino mesto, sa dovoljno mesta za lebdenje...
http://www.fotothing.com/photos/0cd/0cdf314e285a5cb61fc613a591c31f48.jpg
Inače pre nego što krenu bilo kakve insinuacije, ovo levo je pivo borovnica, a ovo desno je crno pivo lolo
Pio bi ti i malinu da je bilo :))