~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. marvel, tračica, lemaja....

2. Rekao sam i za Forget me not, samo na srpskom :)

3. mess, dobro vino bilo? ;)

4. E to je to, onda ovih 22 što si nabrojao + ti + Marvel i to je 25! Mislim 24!

lemajić, odlično! :))

5. lemajić, odlično! :))

Ma pivo je keva :)

6. Јел било констатовања да је Јебач исти Дарко Лазић?

7. Јел било констатовања да је Јебач исти Дарко Лазић?

To je prvo što sam rekao kad sam čoveku pružio ruku da se pozdravimo :)

8. To je prvo što sam rekao kad sam čoveku pružio ruku da se pozdravimo :)

+1 lolo

9. Kako ste prošli kod Vitomira?

10. Bili ste zabavni, fantastični, slatki, veseli, fenomenalni!!!!!
    +100 za prvi utisak za Burija, Industriala, Pacova i Marvelja :)))

11. Pozdrav svima.

Bilo je lepo na okupljanju. Drago mi je što sam upoznao još par novih ljudi sa sajta. Ekipa bila odlična, nisam pio borovnicu i ako to neko kaže to su insinuacije koje se lako mogu potkopati kada Nata okači slike na kojima će se videti da je to crno pivo lololo

Ela, Gonzo i ja smo zapalili pred ponoć, umorni smo bili, al' mi je baš drago što sam bio. Jeste, Bačje je Darko lazić i to je sada jasno lololo

Šta da kažem, osim i onoga što sam uvek oko VOS-a govorio, da je neverovatno da je svako sa sajta gotivan na neki svoj fazon i da se uklopimo k'o ništa bez obzira na godine, afinitete, pa čak i na klub za koji navijamo :)

Stvarno je bilo dobro.
    Inače Gonzo, sendvič je leg'o ekstremno dobro i nisam jeo kući.

12. Žao mi je što nisam mogao da prisustvujem. Ako vam je za utehu, neću moći ni sledeći put.

13. Al' te zato Tulume na VOS-u čeka mesto u postavi uvek :)

14. Pa to je samo zato što sam superstar, inače me ne bi zvali. :)

15. hehe pa kad imaš tu tehniku i Acu Lukasa na avataru :)

16. ovde će se održati sledeće okupljanje. ima doosta mesta, povedite kog 'oćete :P
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/538641_528537540500595_851504802_n.png

17. Fino mesto, sa dovoljno mesta za lebdenje...

18. http://www.fotothing.com/photos/0cd/0cdf314e285a5cb61fc613a591c31f48.jpg

Inače pre nego što krenu bilo kakve insinuacije, ovo levo je pivo borovnica, a ovo desno je crno pivo lolo

19. Pio bi ti i malinu da je bilo :))

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.