Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta ću kada gotivim taj lajfstajl. Pit'o sam Filguda šta smem da pijem pre okupljanja i on rek'o borovnicu. Kaže pivo je jedno od četiri žute smrti. Znaš da on ima smrti u svim bojama :)
džoni, fudbal te je upropastio.. kakav bre zdrav stil života?! ne mere to :D
Biće slike uskoro...ima ih mnogo, pa dok ih sve aploudujem.
Jeste, od kada sam prešao na sport, samo musli jedem, što se vidi po mojoj vitkoj liniji lololo
Ja mislim da je to bio Darko Lazić sinoć sa nama lololo
Al' sam gadan uvek na slikama, ali vidi se da nisam pio borovnicu i da je to crno pivo. Hvala Industrialu što je smislio idealan način kako da probam borovnicu, a opet pijem normalno pivo. Prob'o Elino pivo, a onda pio crno. Mada dobra ona borovnica. Bolja od onih gejfruta sa limunom i grejpom.
Bili ste zabavni, fantastični, slatki, veseli, fenomenalni!!!!!
+100 za prvi utisak za Burija, Industrijala, Pacova i Marvelja :)))
Da zahvalim na pomenu, i da kažem da su natnat, lemaja, messalina, i ela i džoni kurajber meni ekstra likovi (ne računam ove koje znam od pre)
---
edit
a džoni to što priča da nije pio pivo od borovnice nego pravo pivo to je već zaseban par opanaka, koji ja ne bih komentarisao, a i želeo bih biti anoniman po tom pitanju
Jes' vala k'o što napisah na početku gore negde ili prethodnoj strani, novi ljudi koje sam upoznao, a to su Mesalina, Indus, Pacov, Buri, Tračica, Jebač, Vita....a jebiga uvek nekog izostavim....stvarno, sve pozitivno, mada najviše sam prič'o sa Industrialom i prava je Obrenovačka baraba lololo
Slike sve demantuju, vidiš kako je Elino pivo malo svetlije ipak, mada možda su meni krknuli više borovnice lololo
Protiv sam ismevanja Kragujevčana.
Slike govore jeste, ali ona tvoja PRVA narudžbina koju si stornirao u poslednji čas mi je nešto sumnjiva :)
Kad tako kažeš misliće ljudi da se pucam u venu
Ne znam ja. To nije zabeleženo lolo
JEs' Obrenovac, baraba, odma' se pomisli, međutim vidi se na slikama da nisi zombi, pa reko' povezaće ljudi da ne tapkaš :)
A da naglasim sranje sa prosipanjem je napravio Reme koga nema, nema, pa padne ispit i lomi po kafani lololo
bili ste divni.pusa!
I da nagalsim da mi se sviđa promena teme, da vide oni u Kg kako se to radi lolololo
Nato obesi im jednu tamo fotku da vide ljudi :)
Da, da zahvaljujući tome fon mi je totalno RIP, tako da sad nem odakle da zovem lerdija
molim vas da nam na Kg temi okacite sliku na kojoj najbolje plasirani autor na okupljanju pije borovnicu eeeeeeeeeeeej au koji ste fenseri beogracki, da nije ovog kosjerickog jebaca, pacova moravca i obrenovackog ganga, te nase mesaline koja ojadi vinski podrum, slepce bi vodili!
sta, nisu imali roze, Dzone? lololo
Kažem ti, Remea nema jedno vreme i onda dođe i pravi sranja samo. Takav je, al' šta ćeš kad je naš pa mu gledamo kroz prste.
A za lerdija, pa Obrenovac je to, ima ih na svakom ćošku, svakako više nego u na primer, d'isprozivam Fejsa, u OStružnici :)
Ma ti isprozivo fejza, a on je kući stigo daleko pre mene koji sam stigo pre manje od sat vremena
Dadato još par slika, primetićete.
Dadato još par slika, primetićete.
I na svakoj messa sa vinom, primetićete.
Udrila po njemu kao da je besplatno :)