Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Bilo dobro, bas onako dobro!
Indzastrijal me izodusevljavao uzduz i popreko...kao i messalina, lemaja, predrazinjo...i jos neki sa kojima sam imala dodira, uzimajuci u obzir velicinu stola :)
O daaa i Vita, lud covek za sve pare, car!
I ceo dan mi muka od onog tamnog piva od borovnice, tek toliko da udje u zapisnik.
Odlično bilo.
Било је певанија, уваћено на сликама 36 и 37.
Fino zapjevasmo. Digli smo par pjesama, tačno se iznenadih kako smo dobri bili.
Uz pevanija, bese i lupanja sakom o sto, podrazumevano :)
Ucestvovah cak i u sudskom sporu medj messalinom i indzustrijalom. Pravda je zadovoljena, sreca po nas svedoke.
Steta, moradosmo rano napustiti skup, ipak je Dzoni stariji covek, ne moze on do kasno u noc izdrzati budan, razumljivo lolo
e,jbg,nisam čula taj poj,išla s ženom na picu :3
Spuc'o me išijas u obe noge, a Bogme i malo spondiloza, pa sam mor'o lek da popijem, a danas rano mor'o da ustanem da na'ranim golubove.
Marvel mačkica loolol.
ZVEZDE GRANDA
Ako želite da glasate da pobedi Darko Lazić, pošaljite broj 3 na 5555
Da li je trač ili istina da je jednom moderatoru na ovom okupljanju nuđeno 5 kg ajvara kao mito da bi dotičnom vlasniku ajvara odabirao definiciju?
Mislim, ja kao šef unutrašnje kontrole moderatora Vukajlije moram to da znam, a i ovde gde živim nema ajvara, tako da sam samim tim još više zainteresovan da se celi slučaj preispita.
Ne 5kg ajvara nego 5 tegli ajvara. Ne da ja znam bilo šta o tome... :glib:
Седам тегли за одабрану и небрисање лајка.
Znači messalina je prijavila 5, a vidim da je ponuđeno 7...khm..
Pitanje je jednostavno, gde su nestale te dve tegle iz izveštaja!?
Je l' SEDAM?! Uh, uh... :zadovoljno trlja ruke:
ja da sam jebač ja bih probao muvati cure na foru da sam darko lazić.
Јебо вас Дарко Лазић. Оћу трајни бан.
Bilo dobro, bas onako dobro!
Indzastrijal me izodusevljavao uzduz i popreko...kao i messalina, lemaja, predrazinjo...i jos neki sa kojima sam imala dodira
Ja se izvinjavam, ali nisam odoleo :)
I ja joj rekoh "Sunce li ti jebem, šta škrabaš to po Vukajlijama" lololo
Bilo baš dobro sinoć na okupljanju kada je Jebač zapevao. Nata zaboravila da okači sliku, pa reko' aj ja ću lololo
ахахахаххахахахахаха