~~~~~~~~~~Okupljanje Vukajlijaša~~~~~~~~~~ ODRŽANO, gomila ljudi, gomila slika, veselo, predivno, sve super ******* Pub "Kornjača", Beograd, 12.01.2013. *******

1. 7 тегли је било за нескидање лајка и за једну одабрану.

2. Koji je nik tom Darku Laziću da mu odaberem defku što vas je zabavljao?

3. Јебе Брус, па га не вади.
    Лазићу, добро певаш, оћу да те угостим у мојој кафани "Милано" у Корићанима крај Крагујевца.

4. Ella Kurajberka
    Bilo dobro, bas onako dobro!
    Indzastrijal me izodusevljavao uzduz i popreko..

Da zahvalim i eli na pomenu, uzvrađam pohvale, džoni šta da ti žemka, dok ti prebiraš između piva od borovnice ili od limuna, grejpa i ostalih "piva", ja uleto da nazdravljam sa pravim pivom

5. Јебе Брус, па га не вади.

Ja ozbiljno pitao, a vi sad patite :)

6. Ја јавно посло чоеку пословну понуду. Да не дајемо без'зе Поповићу 500 еврова, боље нас двојица од тога по 250 у џеп и 300 за Конорар, значи 450 еврова да добијеш.

7. Ja ozbiljno pitao, a vi sad patite :)

Nemoj još i ti, vidiš da se čoveku stvarno smučilo.

8. Znamo se mi iz NS, sedeo je do mene - eno dokaz da sam ozbiljan na naslovnoj.

9. Pošteno, pošteno. A dobra defka skroz, posebno primer. Profi odrađeno.

10. Е Брус Ли, свака ти дала з'ово!

11. Ima vas lepih, a bogme i grdnih.
    Interesuje me samo jedno, ko je prosuo ono vino? :)

p.s. <3 Lemaja <3

12. nije vino nego pivo i prosuo ga je reme, zahvaljujući čemi mi je crko mob, bruce taj lik što biva ljubljen je marvelous, a onaj u pozadini "soon" dečkonja sam ja

13. tebe znam još kad smo se dopisivali sa Nadžak babom, ovaj mi je nepoznat :)

14. dopisivali smo se sa sandžak babom? to mora da je davno bilo..

15. ne pitaj, ja još nisam bio mod i imao sam samo jednu odabranu :)

16. to je neka epizoda sa History-ja onda ;)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.