Prijava

Mašinice su fensi, ako već pušite duvan, rolajte ga ko ljudi, nemojte se preseravati sa motalicama.

+1 Ceo proces motanja nekako upotpunjava užitak. Inače juče jedem pomorandžu i čitam postove na ovoj temi i neko je napisao da se stavlja pomorandžina kora. Ja tutnem malo u kesu sinoč,. jutros ono vlažno sve ne može da se puši nabijem vas na kurac

jutros ono vlažno sve ne može da se puši nabijem vas na kurac

лаул

Иначе, убедљиво најјачи дуван који може да се нађе код нас је "сунчан дуван", као из оне песме. А један је од јефтинијих.

јел то неки некомпанијски?

aj da se upisem pa kad se razbudim i kad me ne mrzi, da napisem nesto jer ga pusim.

Не знам, право да ти кажем, добио сам дојаву од другара који пуши, каже, има и песму којом га рекламирају: Мо-ј си сунчан дуван, баш таквог желим ја. Јебем лига.

Мрзи ме ал ми досадно, но, 'вако пушио сам Друм плави и добар је али од свих ми је најбољи Голден Вирџинија зелени, који би требало да је врста дувана, биљке, која је најквалитетнија и која би требало да се трпа у цигаре типа Малборо (нумем да кажем Марлборо па и пишем како говорим) а пошто иначе дуваним црвени некако ми дође најбољи. Постоје и неке билоџик марке које су непрскане и без адитива типа Пуебла, Лаки Страјк је такође избацио линију, има и неки Че Гевара и још неки чијег имена не могу да се сетим али укус им није нешто и брже се суше па је осећај као да моташ сушени лист од ораха да пушиш. Тај Голден Вирџинија јебе маму колико је добар.

Машинице и остало ме смарају јер су големе да се носају по џеповима а и некако ми сјебавају цео тај гушт мотанције што рече Дуб. Куповао сам филтриће и ОЦБ дуплу кратку ризлу или Рекс Браво ризлу која је од папира за разлику од ОЦБ, Ризла и осталих "ганџа" папирића који се праве од пиринча и тањи су доста. Разлика је што тај Рекс Браво више подсећа на цигару и штетнији је јер је дебљи па шњариш папир. Машиница ми не треба ни за курац, такође ово што Курд има ми је некако безвезе, ове цигаре које се пуне, то ми дође као да купиш Фаст и ставиш га у паклицу од Малбора.

Баталијо сам да пушим дуван јер на послу немам времена да мотам јебига, иначе размишљам се да купим неку фенси табакеру, што могу џабака да нађем, неку сребрну винтиџ на пример и да ролам једном или два пута дневно по десетак - двадесетак цигара и то да фурам, са шибицом нормално. Пошто иначе волим те винтиџ зајебанције типа зипо упаљачи, табакере, џепне ножеве, ножиће и опрему за луле итд.

http://www.zla-zla.com/zlashtek/sites/default/files/imagecache/product_full/_MG_5065.jpg

Овај сам пушио. Пробао сам још неки, али се не сећам који тачно. Куповао сам само ризле, оне мале за дуван и филтере, то је све. Машинице никада нисам користио, то ми је бацање пара. Пушио сам и неки отров који је ортак набавио на бувљој пијаци, не дај Боже никоме. Бољи ми је укус Филтера 57 и Флоида него тог говнета. Једном и никад више. Не кажем, може се наћи и нешто лепо, али има и дебила који искључиво гледају да ти увале неко сено.

Временом ме је сморило да мотам, па сам опет почео да купујем - http://www.zigsam.at/l08/B_Cig/PhilipMorrisQuantR-25fGR2012.jpg

а кад се има, онда себи приуштим - http://www.cigarety.by/img/HM0000857.jpg

http://www.sostav.ru/articles/rus/2007/29.11/news/images/1jti.jpg

Црвени Марлборо и Камел натурал флејвор су ми најбоље цигаре од како сам почео да формирам свој пушачки стаж.

Motam duvan već 3 meseca. Od ovih komercijalnih najlepši mi je golden virginia,ali uglavnom pušim drum svetlo plavi,jer je najisplativiji (košta kao pakla marlbora a traje mi bar 4 dana). Virginia mi potraje 2,eventualno 3 dana za 190 kinti. Rolam u smoking zelene rizle(najbolje su,probao sam 20 vrsta rizli sigurno). Sve u svemu,potrošnju za duvan sam prepolovio od kad sam prešao na motanje,a i nekako mi lepši duvan,i čitav taj ritual oko motanja. Probao sam i neki budjavi duvan s pijace,i jak je ko 3 crna davodofa odjedared. Zanimljiv podatak sam pročitao u novinama pre 10ak dana, da je prodaja cigara u Srbiji opala za preko 30%, zbog masovnog prelaska na motanje duvana.

Jesam li ja jedini dečkić koji nikad za nikad nije povukao dim cigarete? Da pušim, pušio bih lulu ili eventualno cigare motane od čistog duvana, par puta je baš miris duhvana lepo zamirisao, jebem ga k'o na neku karamelu ili čokoladu, da ne govorim da lula izgleda trve preldžijski.

Беше Винстон Блу много скуп и решио сам да пређем на дуван. Бринуло ме што нисам умео (не умем и даље) да мотам како треба и одмах сам купио ову моталицу за сома динара:

http://static.kupindoslike.com/Automatska-motalica-za-duvan_slika_O_3623350.jpg

Изванредног је квалитета, има и оних од 300-400 динара, али су дупло лошије иако не први поглед делују слично. Мој однос је Доминго Натурал - зелени кратки Смокинг - регулар филтер Смокинг и то траје три до четири дана.
Поред Доминга Натурал, добар је и Доминго Ванила (мирише цела зграда, а у соби ко да нису пушачи, мада је редак) и наравно Вирџинија, фантастична ствар, али за моталицу је реално лоша јер је много влажна и превише у пластелин форми, тј., не рола се добро, или буде у рупама или ако решите да попуните не можете да повучете, али то може бити и субјективан проблем. :)

Добро, сад морам и ја да се умешам: Нови Сад? Имал’ ко одавде? Где, шта, како, колико? Слабо сам информисана.... осим што сам нашла празне цигаре које ми се свиђају :)

imam ja, javi se da se zezamo

'Оћу :D него, дуван? :)

šta duvan? pun grad duvan šopova, ja često svratim u onaj u železničkoj, ima i na spensu. kad motam uzmem ili van nelle (40 grama dođe oko 250 gengi) ili virdžiniju 25 g za 220, mada ima i jeftinije, kažu)

nije loš ni duvan na pijageru, samo zavisi kako potrefiš, jednom su mi uvalili žeššće sranje.

Uuuuu, van nele... Dođe mi da zamotam jedan bali šag, da me želja mine iako sam presto....

Женско које пуши дуван... то ми је као мушко које пуши курац.

Komšija počeo da savija i iščupao neki duvan iz Hercegovine od druga iz vojske poštom mu poslao, lik sam seje bere secka i to. Toliko dobra stvar da sam svoje cigare hteo da bacim.

Mislis gej? pa dobro, to sam znala i pre ovoga :) fala ipce :)

treba ortak da mi donese iz hercegovine kilo i sad videh ovde da svi hvale taj hercegovački duhan, pa ima da se pretvorim u džavolju kadionu